Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, realizat de Restrograf. ro , site detinut de George. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, realizat de Restrograf. ro . Clasamentul a.

Cele mai bune idei de afaceri in Bucuresti

Idei de afaceri in Bucuresti. Din ce in ce mai multi oameni cauta cele mai interesante idei de afaceri pe care le-ar putea dezvolta cu succes. in acest context, Adevarul va prezinta cateva idei care ar putea sa va conduca catre o afacere profitabila in Bucuresti.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand o rata anuala a inflatiei de 1% in decembrie 2014, in conditiile in care in ansamblu atat zona euro, cat si Uniunea Europeana au avut scaderi ale preturilor de consum, releva datele comunicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. Valorile inflatiei din Romania intra in concordanta cu evolutia exportului romanesc de produse agroalimentare in crestere, anuntat joi de Ministerul Agriculturii.

Colegiul Andrei Saguna printre cele mai bune cinci licee din tara

Site-ul admitereliceu. ro a realizat un top al celor mai bune licee dn Romania. Colegul Andrei Saguna ocupa pozitia a cincicea. A urcat cinci locuri in top dupa ce in 2013 a fost pe locul al zecelea.

Unde investim in 2015? Cele mai bune oportunitati pentru a-ti spori economiile

Fondurile de pensii si actiunile de la Bursa vor reprezenta si in 2015 cele mai profitabile investitii. Am pregatit un infografic pentru a observa mai usor in ce merita sa investiti in acest an. Sugestia noastra este sa ocoliti depozitele bancare,.

Reduceri eMAG la produsele Samsung: Care sunt cele mai bune de care sa profiti

Samsung si eMAG ofera reduceri in aceasta perioada. Noi am facut o lista cu cele mai avantajoase zece reduceri de care sa profiti, de la telefoane la televizoare. intre 13 si 16 ianuarie, eMAG ofera mai multe produse Samsung la reducere. Unele preturi au fost ajustate cu cativa lei, pe cand in unele cazuri scaderea [].

Cele mai bune remedii pentru durerile de gat

In sezonul rece, apar frecvent durerile de gat si tusea, fara sa fie intotdeauna in combinatie cu o gripa sau o raceala. Pe fondul unei imunitati mai scazute, o bautura foarte rece este suficienta pentru a provoca durerea de gat. De la primele semne de disconfort, incearca remediile pe care ti le propunem.

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Top destinatii turistice din tara vecina

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Tara vecina este o destinatie de top pentru turistii romani care apreciaza serviciile de calitate si preturile relativ mici. Statiunile de la Marea Neagra, orasele istorice si statiunile de schi din Bulgaria sunt asaltate anual de zeci de mii de romani.

Cele mai frumoase locuri din Republica Moldova: de la Cetatea Soroca si Orheiul Vechi pana la 100 de movile

Cand vine vorba de turism intre Prut si Nistru, multi nu cred ca pot gasi locuri frumoase in Republica Moldova. Totusi, exista locuri care merita vizitate, de aceea am selectat patru dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova.

Cele mai economice centrale termice. Cum alegem modelul potrivit

Cele mai economice centrale termice sunt cele potrivite cu modul nostru de consum, neexistand o solutie universala, ci doar cate una adaptata fiecarui consumator, in functie de nevoile sale. Adevarul va prezinta care sunt criteriile care trebuie luate in calcul.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )