Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurovision 2015. Ruslana, castigatoarea din 2004, este invitata finalei din Romania

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2015. Ruslana, castigatoarea din 2004, este invitata finalei din Romania

Eurovision 2015. Ruslana, castigatoarea concursului Eurovision 2004, este unul dintre invitatii finalei nationale care va avea loc pe 8 martie, la Craiova. continuă pe Adevărul

Eurovision 2015: Votati-va favoritul.Cine merita sa reprezinte Romania?

Eurovision 2015. Celebri sau necunoscuti, in voga sau incercand sa revina in lumina reflectoarelor, 12 artisti lupta pe 8 martie finala nationala Eurovision 2015, dar numai unul dintre ei va reprezenta Romania la Viena. Adevarul. ro va invita sa va votati favoritul la Eurovision 2015.

AUDIO Super Trooper, cea mai cool prezenta de la Eurovision 2015! Cum suna Secret Place, piesa cu care au cucerit juriul

Super Trooper noul fenomen disco, cea mai cool si indrazneata prezenta de la Selectia Nationala Eurovision 2015, prezinta single-ul Secret.

Ponta, despre Hellvig: Nu am nimic impotriva lui, ba din contra, este un om cu care am lucrat foarte bine

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu are nimic cu persoana lui Eduard Hellvig si ca nominalizarea acestuia la sefia SRI este buna ca persoana, dar ca PSD ar fi dorit pe cineva neimplicat politic, astfel.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

Cine este ROMANUL care are 800 de MILIOANE de dolari ascunse in conturile din Elvetia. Este din Piatra Neamt

Scandalul Swissleaks a scos la iveala ca bogatii lumii se adapostesc in paradisuri fiscale, feriti de volatilitatea pietei financiare. Unul din numele care apare pe lista publicata este cel al unui roman. Acesta.

Jihadismul din Libia este o amenintare directa pentru Europa

Jihadismul terorist constituie o amenintare directa la adresa securitatii Europei, a declarat ieri prim-ministrul francez Manuel Valls, dand ca exemplu Libia. Afirmatiile au fost facute la o reuniune a liderilor social-democrati europeni desfasurata in Madrid, transmite AFP.

Premierul francez: Terorismul islamist din Libia este o amenintare directa pentru UE

Terorismul islamist reprezinta o amenintare directa la adresa securitatii Uniunii Europene, a declarat premierul Frantei, Manuel Valls. Asistam la crearea de noi fiefuri ale terorismului islamist in .

Premierul Frantei sustine ca terorismul islamist din Libia este o amenintare directa pentru Uniunea Europeana

Premierul Frantei, Manuel Valls, a declarat la Madrid la congresul social-democratilor europeni, ca terorismul islamist reprezinta o amenintare directa la adresa securitatii Uniunii Europene.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )