Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ponta, despre Hellvig: Nu am nimic impotriva lui, ba din contra, este un om cu care am lucrat foarte bine

Antena3 Antena3,
Ponta, despre Hellvig: Nu am nimic impotriva lui, ba din contra, este un om cu care am lucrat foarte bine

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu are nimic cu persoana lui Eduard Hellvig si ca nominalizarea acestuia la sefia SRI este buna ca persoana, dar ca PSD ar fi dorit pe cineva neimplicat politic, astfel. continuă pe Antena3

Ponta, despre Hellvig: A fost coautorul loviturii de stat din 2012, alaturi de mine, Antonescu si Dragnea. Ca persoana, cred ca propunerea e buna (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca PSDva da un raspuns luni in ceea ce priveste sustinerea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, adaugand ca parerea sa despre acesta, ca persoana, este buna. Premierul a.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

Ce spune Ponta despre decizia UNPR de a-l sustine pe Hellvig la sefia SRI

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, vineri,in legatura cu anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, ca a fost facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare, ingormeaza Mediafax.

Ce spune Ponta despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, joi, ca propunerea lui Iohannis pentru sefi SRI va fi discutata la sedinta grupurilor parlamentare ale PSD, si se va lua si o decizie in acest sens, informeaza Mediafax.

Ponta, despre proiectul noului Cod Fiscal: Nu e forma finala, Guvernul nu impune nimic

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca proiectul noului Cod Fiscal si de procedura fiscala nu reprezinta forma finala, fiind discutat cu mediul de afaceri, societatea civila si contribuabili si ca Guvernul nu impune nimic, iar daca va fi adoptat, va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016.

Radu Tudor, despre Hellvig: Un om decent si bine crescut, face nota contrastanta cu nesimtitii din politica romaneasca

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, intr-o declaratie de presa, ca l-a nominalizat pe europarlamentarul Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii SRI), dupa o.

Reactia lui Ponta despre proiectul de Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca proiectul noului Cod Fiscal si de procedura fiscala nu reprezinta forma finala, fiind discutat cu mediul de afaceri, societatea civila si contribuabili si ca Guvernul nu impune nimic, iar daca va fi.

FOTO. Ce spune premierul Ponta despre perchezitiile efectuate de DNA la firma cumnatului sau

Premierul Victor Ponta a comentat, pe contul sau de Twitter, perchezitiile procurororilor Directiei Nationale Anticoruptie de la firma surorii si a cumnatului sau, Iulian Hertanu. Ponta a scris ca nu comenteaza actiunile procurorilor DNA. Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez cercetarile eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. legea trebuie respectata, a scris Ponta pe Twitter.

Iohannis, reactie catre Ponta despre noul Cod Fiscal: Am mari semne de intrebare!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca are mari semne de intrebare privind reducerile fiscale anuntate de Guvernul Ponta, precizand ca Executivul nu a spus cum va gestiona aceste reduceri de impozite si taxe.

Ponta, despre noul Cod Fiscal: Este un lucru extraordinar de bun

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca doreste ca propunerea pentru noul Cod Fiscal sa devina realitate, intrucat este un lucru extraordinar de bun si a transmis ca Guvernul ia in calcul raspunderea pe Noul Cod Fiscal.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )