Libnet.ro
UNICEF

09:30

Eva Longoria a fost mireasa pentru a treia oara. Actrita s-a casatorit cu mogulul media Jose Antonio Baston

B1 B1,
Eva Longoria a fost mireasa pentru a treia oara. Actrita s-a casatorit cu mogulul media Jose Antonio Baston

Eva Longoria a fost pentru a treia oara mireasa. Actrita renumita indeosebi pentru rolul din serialul Neveste disperate s-a casatorit la 41 de ani cu mogulul media Jose Antonio Baston,. continuă pe B1

Eva Longoria s-a maritat cu Jose Antonio Baston

Eva Longoria s-a maritat cu Jose Antonio Baston. Actrita din Neveste Disperate a ajuns pentru a treia oara la altar in cursul zilei de sambata, ceremonia si petrecerea fiind organizate in Mexic. Actrita fost ceruta de sotie de catre iubitul ei la inceputul anului, la Dubai.

Actrita Eva Longoria s-a casatorit cu Jose Pepe Baston in Mexic

Actrita Eva Longoria 41 de ani) s-a casatorit, sambata, cu magnatul media Jose Pepe Baston, iar ceremonia a avut loc pe o proprietate privata din Valle de Bravo, din apropierea Ciudad de Mexico, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de News. ro.

FOTO. Eva Longoria s-a casatorit cu mogulul media Jose Antonio Baston, in cadrul unei ceremonii private

Actrita Eva Longoria, fosta vedeta a serialului de succes Desperate Housewives/ Neveste disperate, s-a casatorit cu mogulul media mexican Jose Pepe Baston, sambata, la o resedinta privata cu vedere spre lac din Valle de Bravo, in apropiere de Ciudad de Mexico, potrivit People. com, preluata de Mediafax.

De trei ori nevasta disperata! Eva Longoria s-a casatorit in weekend

Eva Longoria, una din fostele neveste disperate, a avut parte de o nunta de vis, nu pe micul ecran ci in viata reala.

Acuzatii grave la adresa unui concurent de la Mireasa pentru fiul meu! A incercat sa ma arunce in fata unei masini

Acuzatii grave pentru un concurent de la Mireasa pentru fiul meu! MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Fosta lui iubita tremura si acum cand se gandeste la.

Scene dure la Mireasa pentru fiul meu. A venit ambulanta

Un concurent de la emisiunea Mireasa pentru fiul meu a chemat ambulanta in casa, dupa ce s-a simtit rau si a vomitat sange, scrie Libertatea. Valentin, un concurent de la Mireasa.

Tara din Europa unde salariile cresc a treia oara in cateva saptamani

Aproximativ 785. 000 de angajati germani din sectorul constructiilor au acceptat cresterea salariala propusa de angajatorii lor, au anuntat, miercuri, sindicatele, a treia majorarea salariala semnificativa din ultimele sa.

Doliu la Mireasa pentru fiul meu! Anuntul soc facut de un fost concurent

La doar cateva zile dupa ce a anuntat cu bucurie ca si-a gasit, in sfarsit, sufletul pereche si a mers in fata lui Dumnezeu pentru a se logodi cu aleasa inimii lui, Gabriel Botez, fostul.

Un angajat al serviciilor secrete din PORTUGALIA a fost arestat pentru spionaj in favoarea RUSIEI

Un angajat al serviciilor secrete din Portugalia a fost arestat sub suspiciunea de spionaj, coruptie si violarea secretului de stat, deoarece a vandut informatii unei tari straine.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )