Libnet.ro
UNICEF

06:30

Evadare spectaculoasa dintr-o inchisoare din Canada. Trei detinuti au scapat din detentie cu un elicopter

Antena3 Antena3,
Evadare spectaculoasa dintr-o inchisoare din Canada. Trei detinuti au scapat din detentie cu un elicopter

Evadare ca in filme dintr-o inchisoare din Canada, unde trei detinuti au scapat din detentie cu un elicopter. Un complice a adus aparatul de zbor deasupra penitenciarului de unde i-a luat pe cei trei suspecti. continuă pe Antena3

Canada: Trei politisti ucisi si alti doi raniti, intr-un atac armat

Trei politisti au fost ucisi miercuri seara, iar alti doi au fost raniti, in urma unui atac armat, la Moncton, o provincie in estul Canadei. O a treia persoana a fost ranita si spitalizata. Un barbat de 24.

VIDEO! Canada. Trei politisti ucisi de un atacator inarmat, autorul este cautat

Trei politisti au fost impuscati mortal intr-o localitate canadiana din estul tarii iar alti doi au fost raniti, informeaza miercuri politia canadiana, precizand ca autorul, inarmat cu o arma.

Atac armat in Canada: Trei politisti, omorati, iar alti doi, raniti

Trei politisti au fost impuscati, miercuri seara, de un barbat inarmat, in varsta de 24 de ani, iar alti doi au fost raniti, la Moncton, principalul oras din New Brunswick, o provincie in estul Canadei, a anuntat politia federala, relateaza AFP, conform Mediafax.

Ucigasul de politisti din Canada a fost arestat

Politia canadiana a reusit sa-l aresteze pe principalul suspect care este banuit ca a impuscat mortal trei politisti si a ranit grav alti doi ofiteri in oraselul Moncton, anunta surse oficiale, citate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )