Libnet.ro
UNICEF

21:15

EVALUAREA NATIONALA 2018. 7 iunie proba la Matematica pentru olimpici

Antena3 Antena3,
EVALUAREA NATIONALA 2018. 7 iunie proba la Matematica pentru olimpici

Joi, 7 iunie, este programata EVALUAREA NATIONALA 2018 la Matematica pentru olimpici. Olimpicii au sustinut miercuri, 6 iunie, prima proba a EVALUARII. continuă pe Antena3

Evaluarea Nationala 2018. Meditatii video la Matematica si Limba Romana

Adevarul demareaza si in acest an campania Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala. Astfel, luni, vor avea loc meditatii pentru disciplinele la care se sustine acest examen: Matematica si Limba Romana.

EVALUARE NATIONALA 2018. Au inceput inscrierile pentru Evaluarea Nationala

Absolventii de clasa a VIII-a se pot inscrie in aceasta saptamana la Evaluarea Nationala, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

Evaluarea Nationala 2018 Cum se fac nscrierile la examen si ce subiecte s-au dat anii trecuti la Limba romna si la Matematica

Elevii de clasa a VIII-a se inscriu, saptamana aceasta, la examenele de Evaluare Nationala. inscrierea se face la secretariatul scolii gimnaziale pe care elevul o urmeaza, in baza unei cereri. Asociatia Human Catalyst a avertizat ca exista o practica prin care anumite scoli se derobeaza de responsabilitatea rezultatelor: descurajeaza elevii cu note mici sa se prezinte la examen, pentru ca in final scoala sa anunte o medie mare. Ministerul Educatiei sustine ca, de la deschiderea inscrierilor si pana acum, nu a primit nicio sesizare in acest sens. Amintim ca Evaluarea Nationala se desfasoara intr-o singura sesiune pe an, iar elevii nu pot pica acest examen.

incep inscrierile pentru Evaluarea Nationala. Primul examen are loc pe 11 iunie

In perioada 4-8 iunie au loc inscrierile absolventilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Absolventii claselor a VIII-a incheie cursurile pe 8 iunie, iar pe 11 iunie are loc prima proba scrisa din cadrul Evaluarii Nationale, Limba si literatura romana. Pe 13 iunie are loc proba scrisa la Matematica.

Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala. Lectia la Matematica

Adevarul desfasoara si in acest an campania Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala. A doua meditatie va fi de la ora 14. 00, la Matematica, alaturi de profesorul Alexandru Constantinescu de la Colegiul National Spiru Haret.

Evaluare Nationala 2018. Luni incep inscrierile

Absolventii ciclului gimnazial se pot inscrie incepand de luni la Evaluarea Nationala, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale MEN). inscrierile au loc in perioada 4 - 8 iunie.

Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala. Lectia la Limba Romana

Adevarul desfasoara si in acest an campania Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala. Prima meditatie este la Limba Romana, alaturi de profesoara Cristina Tunegaru.

ncep nscrierile pentru Evaluarea Nationala

Absolventii de clasa a VIII-a se pot inscrie in aceasta saptamana la Evaluarea Nationala, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )