Libnet.ro
UNICEF

11:01

EVALUARI NATIONALE 2014 Ultima zi de teste pentru elevii de clasa a II-a, la matematica

Adevărul Adevărul,
EVALUARI NATIONALE 2014 Ultima zi de teste pentru elevii de clasa a II-a, la matematica

Elevii de clasa a II-a incheie miercuri seria evaluarilor nationale, cu testul la matematica, dupa ce luni au avut proba la romana scris si citit), iar minoritatile au dat marti examinarea la Limba materna. continuă pe Adevărul

Astazi are loc Evaluarea Nationala la Scris si Citit pentru elevii de clasa a II-a

Evaluarile Nationale continua saptamana aceasta cu proba de la Scris si Citit pentru elevii de clasa a II-a, care are loc luni, urmand ca miercuri elevii sa sustina proba la matematica, potrivit calendarului anuntat de Ministerul Educatiei.

Elevii de clasa a II-a sustin evaluarea nationala la Matematica

Elevii de clasa a II-a sustin astazi, 4 iunie, evaluarea nationala la Matematica. Timpul de rezolvare a subiectelor este de 25 de minute. Aceasta este ultima testare pe care o sustin elevii de clasa a II-a, potrivit calendarului evaluarilor nationale de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a. Notele nu vor fi puse in catalog, ci vor fi discutate cu parintii si cu elevii la nivelul scolii, pentru a remedia din timp eventualele probleme. Maine, 5 iunie, vor incepe testarile elevii de clasa a VI-a. Vezi in articol modele de teste de Matematica pentru clasa a II-a.

Elevii de clasa a II-a au intrat in febra Evaluarii Nationale

Elevii de clasa a II-a au sustinut, astazi, proba scrisa la Limba Romana, din cadrul evaluarilor nationale stabilite de Ministerul Educatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )