Libnet.ro
UNICEF

22:15

Evaziune fiscala cu medicamente. Suspectii au avut complici la farmacie

Adevărul Adevărul,
Evaziune fiscala cu medicamente. Suspectii au avut complici la farmacie

O intreaga retea care facea afaceri cu medicamente a fost destructurata de politisti. Se pare ca cei implicati aveau complici la farmacie si puneau la dispozitia bolnavilor medicamente ieftine de pe piata nagra, in timp ce ei isi decontau medicamentele prescrise pe reteta, insusindu-si diferenta de pret. continuă pe Adevărul

Perchezitii de amploare in 8 judete. 25 de administratori, suspecti de evaziune fiscala. Prejudiciu de peste un milion de euro (VIDEO)

Mai multe perchezitii au fost facute in cursul diminetii de 13 aprilie. Politistii au avut in vizor 25 de persoane, toate acuzate de evaziune fiscala. Se para ca prejudiciul in acest caz ar fi.

Politistii din Alba au descins in Valcea. Perchezitiile, la afaceristi banuiti de evaziune fiscala, din Ramnic si Dragasani

Patronii mai multor firme cu sediul in Ramnicu Valcea si Dragasani s-au trezit cu mascatii la usa marti dimineata. Acestia sunt banuiti de evaziune fiscal sau complicitate la evaziune fiscala.

Primarul comunei Bicles, retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Primarul comunei mehedintene Bicles, Lucian Coanda PSD), a fost retinut miercuri seara de politistii mehedinteni pentru evaziune fiscala. Acesta isi va petrece noaptea in arestul IPJ Mehedinti, iar maine va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Dosarul de evaziune fiscala de 4 milioane lei cu afaceri din fier vechi: 12 persoane retinute de IPJ Alba

Politistii din Alba Iulia au retinut 12 persoane in dosarul de evaziune fiscala din activitati economice cu fier vechi in care au efectuat, marti, 47 de perchezitii in 8 judete. Persoanele retinute vor fi prezentate miercuri in fata procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba.

Perchezitii in Alba si alte sapte judete, intr-un dosar de evaziune fiscala din vanzarea de concentrat de cupru

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR efectueaza miercuri dimineata 24 de perchezitii domiciliare, in judetele Ilfov, Alba, Bihor, Cluj, Hunedoara, Olt, Maramures si Mehedinti, la mai multe persoane fizice si juridice, respectiv la domiciliile si sediile ale societatilor implicate in savarsirea infractiunii de evaziune fiscala cu prejudiciu de 1,1 milioane euro.

Evaziune fiscala de 1,1 milioane de euro. Oamenii legii fac perchezitii in 7 judete si Ilfov

Politisti de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul I. fac, miercuri dimineata, 13 aprilie, 24 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Ilfov, Alba, Bihor, Cluj, Hunedoara, Olt, Maramures si Mehedinti. Cei vizati sunt persoane fizice si juridice. Perchezitii se fac la domiciliile persoanelor suspecte si la sediile sau punctele de lucru ale societatilor implicate in savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.

Perchezitii in opt judete, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 1,1 milioane de euro

Peste 20 de perchezitii au loc miercuri in opt judete din tara, intr-un caz de evaziune fiscala in care prejudiciul a fost estimat la 1,1 milioane de euro. in urma acestei actiuni, 25 de persoane vor fi duse la audieri.

Perchezitii in opt judete la persoane si firme implicate intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR efectueaza miercuri 24 de perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Ilfov, Alba, Bihor, Cluj, Hunedoara, Olt, Maramures si Mehedinti, la mai multe persoane fizice si juridice, respectiv la domiciliile/ resedintele persoanelor si la sediile/ punctele de lucru ale societatilor implicate in savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.

ITF: inregistrarea unei nave sub un pavilion de complezenta - tot un sistem de evaziune fiscala

Inregistrarea unei nave sub un pavilion de complezenta respectiv cand o nava este detinuta intr-o tara si inregistrata cu pavilion in alta), este tot un sistem de evaziune fiscala, a comentat Stephen Cotton, Secretarul general al Federatiei Internationale a Lucratorilor din Transporturi ITF), in urma dezvaluirilor Panama Papers.

Politistii au prins 11 persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani; prejudiciu - peste 10 milioane de lei

Politistii au identificat si prins 11 persoane banuite de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de peste 10 milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )