Libnet.ro
UNICEF

19:31

Evenimentele din decembrie 1989 din Romania, rememorate in presa internationala

B1 B1,
Evenimentele din decembrie 1989 din Romania, rememorate in presa internationala

La 25 de ani de la Revolutia din 1989, nu doar romanii isi amintesc de momentul in care au strigat pentru prima data libertate!, ci si presa internationala comemoreaza Revolutia din Romania, noteaza Me. continuă pe B1

Revolutia din 1989, rememorata in presa internationala. Glontul a strapuns-o pe fetita si a iesit prin tatal ei

Presa internationala comemoreaza 25 de ani de la Revolutia din Romania din decembrie 1989. Evenimente din 1989 sunt rememorate de reporteri care s-au aflat pe teren la momentul respectiv sau de romani care au.

Sute de revolutionari s-au adunat la Universitate pentru a comemora eroii din decembrie 1989

Peste 200 de revolutionari s-au adunat, duminica, in Piata Universitatii pentru a evoca miscarea de strada din urma cu 25 de ani, reprimata cu gloante si arestari, care avea sa reprezinte inceputul Revolutiei de la Bucuresti si caderea regimului comunist, informeaza Mediafax.

Filmul Revolutiei din Decembrie 1989 de la Cugir, al doilea oras liber de comunism dupa Timisoara

Revolutia in judetul Alba a inceput la Cugir in 21 decembrie 1989 si a cuprins Alba Iulia si localitatile invecinate. Cugirul a fost al patrulea oras din Romania in care au izbucnit manifestari impotriva regimului Ceausescu. Primele miscari de strada de la Cugir au avut loc la ora 9,45 pe 21 decembrie 1989.

Presa internationala rememoreaza evenimentele din Romania la 25 de ani de la Revolutie

Presa internationala comemoreaza Revolutia din Romania din decembrie 1989, la 25 de ani de la aceste evenimente, rememorate de reporteri care s-au aflat pe teren la momentul respectiv sau de romani care au participat la proteste, relateaza Mediafax, intr-un material care trece in revista felul in care evenimentele din '89 sunt amintite de cateva dintre marile publicatii din afara granitelor.

Presa internationala rememoreaza evenimentele din Romania la 25 de ani de la Revolutie

Presa internationala comemoreaza Revolutia din Romania din decembrie 1989, la 25 de ani de la aceste evenimente, rememorate de reporteri care s-au aflat pe teren la momentul respectiv sau de romani care au participat la proteste.

Revolutia Romana de acum 25 de ani, in presa internationala

Presa internationala comemoreaza Revolutia din Romania din decembrie 1989, la 25 de ani de la aceste evenimente, rememorate de reporteri care s-au aflat pe teren la momentul respectiv sau de romani care au participat la proteste.

Cum a esuat Revolutia de la Iasi, cel mai minutios pregatit protest din decembrie 1989 impotriva dictaturii ceausiste

In data de 14 decembrie, la ora 16. 00, mii de oameni urmau sa se intalneasca in Piata Romana din Iasi pentru a protesta impotriva sistemului comunist. Revolta de la Iasi a fost cel mai minutios pregatita dintre toatele manifestarile similare din tara si a esuat in modul cel mai spectaculos.

VIDEO 21 decembrie 1989, ultimul discurs al lui Nicolae Ceausescu

Pe 21 decembrie 1989, Nicolae Ceausescu a tinut ultimul sau discurs public. A fost ziua cand s-a depasit un prag psihologic. Participantii la miting l-au intrerupt pe nea Nicu inca din primul minut al cuvantarii.

Presa internationala: Alina Bica, simbolul coruptiei

Scandalul in care este implicata Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, a aparut in presa internationala. Mai exact, publicatia Le Journal International abordeaza tema coruptiei in Romania, dand exemplu.

VIDEO Cum au scapat de pedepse militienii si militarii care au ucis manifestantii la Catedrala, in 18 decembrie 1989

In 18 decembrie 1989, trei timisoreni au fost omorati pe treptele Catedralei. Alte cinci persoane au fost ranite de gloantele trase din cordonul militienilor si militarilor.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )