Libnet.ro
UNICEF

00:07

Evolutie modesta pentru Astra, in preliminariile Ligii Campionilor

Antena3 Antena3,
Evolutie modesta pentru Astra, in preliminariile Ligii Campionilor

Astra Giurgiu si formatia daneza FC Copenhaga au terminat la egalitate, 1-1 1-0), miercuri seara, pe stadionul 'Marin Anastasovici' din Giurgiu, in prima mansa a turului al treilea. continuă pe Antena3

Seara buna pentru romanii din preliminariile Ligii Campionilor. Vezi rezultatele complete

Seara buna pentru romanii implicati in preliminariile Ligii Campionilor. Claudiu Keseru a marcat pentru Ludogorets, pentru care Cosmin Moti a fost titular, in timp ce Alex Chipciu a fost din.

Rezultat bun pentru Steaua, in preliminariile Ligii Campionilor

Sparta Praga si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 1-1, partidacare s-a disputatpe Stadionul Letna, in prima mansa a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Josef.

Preliminariile Ligii Campionilor. Sparta - Steaua, scor 1-1. Remiza optimista obtinuta de ros-albastri in deplasarea de la Praga

Meciul dintre Sparta Praga si Steaua din preliminariile Ligii Campionilor s-a incheiat cu scorul de 1-1. Scorul a fost deschis de golul marcat de Sural in minutul 35, printr-o lovitura de cap din 6.

Astra Giurgiu, debut fulminant de meci in preliminariile Ligii Campionilor, contra lui FC Copenhaga

Astra Giurgiu conduce formatia daneza FC Copenhaga cu scorul de 1-0, din min. 7 al meciului care are loc miercuri seara, pe stadionul 'Marin Anastasovici' din Giurgiu, in prima mansa a.

Turul trei preliminar al Ligii Campionilor: Astra - FC Copenhaga 1-1. Start lansat, final esuat pentru romani

Astra Giurgiu si FC Copenhaga au incheiat la egalitate, scor 1-1, mansa tur a disputei care conteaza pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Astra a remizat, 1-1, cu FC Copenhaga in primul meci al turului trei preliminar al Ligii Campionilor

Astra a incheiat la egalitatea partida disputata in compania echipei FC Copenhaga, in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Elevii lui Marius Sumudica au deschis scorul inca din debutul.

Programul meciurilor din turul III preliminar al Ligii Campionilor

Azi si maine sunt programate meciurile din turul III al Ligii Campionilor, in care vor juca si reprezentantele noastre, Steaua si Astra.

Steaua Bucuresti a remizat cu Sparta Praga, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor

Echipa ceha Sparta Praga si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 1-1, pe Stadionul Letna, in prima mansa a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc la 3 august, de la ora 20. 45, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Sparta Praga - Steaua, Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, de la ora 21:00

Disputa dintre Sparta Praga si Steaua, din cadrul primei manse a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc astazi, de la ora 21:00, pe stadionul Letna din Praga. Meciul va fi transmis in direct la Pro Tv si Live Text pe HotNews. ro.

Keseru a marcat pentru Ludogoret in Liga Campionilor

Atacantul Claudiu Keseru a marcat un gol pentru campioana Bulgariei Ludogoret Razgrad in meciul cu Steaua Rosie Belgrad din prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )