Libnet.ro
UNICEF

09:45

Exces de Putere. Milioane de euro pentru reteaua lui Horia Georgescu

Antena3 Antena3,
Exces de Putere. Milioane de euro pentru reteaua lui Horia Georgescu

Oana Stancu a prezentat in emisiunea Exces de Putere detalii socante din dosarul ANRP, in care fostul sef al ANI, Horia Georgescu, este acuzat de abuz in serviciu. Horia Georgescu a fost arestat preventiv in 18. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii: Peste 5,6 milioane de euro pentru imbunatatirea serviciilor in domeniul hematologiei si oncologiei pediatrice

Ministerul Sanatatii a atras fonduri de 5,6 milioane de euro pentru imbunatatirea serviciilor din domeniul hematologiei si oncologiei pediatrice. Ministerul Sanatatii si Institutul Oncologic.

FC Porto ofera 25 de milioane de euro pentru Giannelli Imbula

Giannelli Imbula, jucatorul lui Marseille, este dorit in Portugalia, de FC Porto. Lusitanii sunt pregatiti sa ofere pretul cerut, de 25 de milioane de euro pentru mijlocasul de 22 de ani. Imbula s-a aflat si in.

VIDEO Marius Nica: 450 milioane euro alocati pentru instrumente financiare. Detalii finale, in doua saptamani

Ministrul fondurilor europene, Marius Nica a declarat intr-un interviu pentru EurActiv. ro ca prin noile programe cu fonduri UE este prevazut un buget de 4 ori mai mare pentru instrumente financiare, fata de perioada anterioara. Acestea vor avea efect de multiplicare de 1,5 miliarde euro. Principala noutate: happy end pentru Initiativa pentru IMM a Uniunii Europene: buget alocat de100 milioane euro din Programul Operational Regional, gestionat printr-un program separat.

40 de milioane de euro pentru intariri in atacul lui AC Milan

AC Milan a perfectat transferurile lui Carlos Bacca, de la Sevilla, respectiv Luiz Adriano de la Sahtior, a anuntat clubul italian. Pentru Bacca suma de transfer se ridica la aproximativ 30 de milioane de euro, in.

SNAM asteapta avizul Ministerul Economiei pentru constructia unor fabrici de 20 milioane euro

Societatea Nationala a Apelor Romane SNAM) vrea sa construiasca pana la patru fabrici de imbuteliere a apelor minerale, investitie de 20 milioane euro, proiect pentru care asteapta aprobarea Ministerului Economiei, Comertului si Turismului.

Electrocentrale Grup a inaugurat o centrala fotovoltaica de 2,4 milioane euro

Producatorul de energie de stat Electrocentrale Grup a inaugurat vineri o centrala electrica fotovoltaica de 1,7 MW in localitatea Chiscani, judetul Braila, investitie de 10,99 milioane lei 2,4 milioane euro).

CFR SA a avut in primele cinci luni un profit de 16,5 milioane euro

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare publice, a inregistrat un profit de 73 de milioane lei 16,5 milioane euro) in primele cinci luni si o cifra de afaceri de 383,8 milioane lei, a anuntat compania.

BNR: Rezervele valutare au scazut cu 109 milioane euro in iunie fata de mai

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) s-au redus in iunie cu 109 milioane euro -0,36%) fata de mai, pe fondul unor iesiri mai mari, constand in eliberarea rezervelor minime in valuta constituite de banci, precum si plati in contul datoriei publice.

Rezervele valutare de la BNR, in scadere cu peste 100 milioane euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei s-au redus in iunie cu 109 milioane euro -0,36%) fata de mai, pe fondul unor iesiri mai mari, constand in eliberarea rezervelor minime in valuta constitutite.

DGAF: Prejudiciu de 1,3 milioane euro cauzat de trei firme maghiare

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au identificat un circuit tranzactional fictiv format din patru firme cu sediul in Romania Oradea) si Ungaria, prin intermediul carora, in perioada 2012-2014, bugetul de stat a fost prejudiciat cu peste 1,3 milioane euro 6,01 mil lei), arata un comunicat transmis astazi redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )