Libnet.ro
UNICEF

22:30

CFR SA a avut in primele cinci luni un profit de 16,5 milioane euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CFR SA a avut in primele cinci luni un profit de 16,5 milioane euro

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare publice, a inregistrat un profit de 73 de milioane lei 16,5 milioane euro) in primele cinci luni si o cifra de afaceri de 383,8 milioane lei, a anuntat compania. continuă pe Wall-Street Ro

Afacerile din comert au crescut in primele cinci luni cu 4%

Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul, cu exceptia vanzarilor de autovehicule si motociclete, a crescut in primele cinci luni fata de aceeasi perioada din 2014, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare.

INS: Afacerile din comertul cu amanuntul au crescut cu 4%, in primele cinci luni

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in primele cinci luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 4,0%, respectiv 4,3%.

INS: Crestere cu 14% a numarului de turisti in primele cinci luni. Hotelurile si pensiunile au cazat 6,33 milioane de turisti

Hotelurile si pensiunile au cazat in primele cinci luni 6,33 milioane de turisti, in crestere cu 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, din care 77,1% au fost romani, iar cei mai multi straini au venit din statele Uniunii Europene, cu o durata medie a sederii de 2 zile, potrivit Institutului National de Statistica INS).

Vanzarile de alimente si de carburanti au dus la cresterea comertului cu amanuntul cu 4,3% in primele 5 luni ale anului

Volumul afacerilor din comertul cu amanuntul cu exceptia ccelui cu autovehicule si motociclete), a crescut in primele cinci luni ale acestui an cu 4% in serie bruta si cu 4,3% pe serie ajustata dupa numarul zilelor lucratoare, a anuntat vineri Statistica. Cel mai puternic au crescut vanzarile de alimente +8,4%) si de carburanti +5,7%). Vanzarile de produse nealimentare au scazut cu 0,2%.

CFR SA a avut un profit de 73 milioane lei

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA anunta ca mentine trendul pozitiv, din punct de vedere financiar, inregistrand un profit de 73 de milioane lei 16,5 milioane euro) in primele 5 luni si o cifra de afaceri de 383,8 milioane lei, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )