Libnet.ro
UNICEF

14:15

EXCLUSIV Celebrul pianist Davide Martello, intrebat de B1.ro ce trebuie romanii sa isi imagineze: Imaginati-va toate autostrazile (VIDEO)

B1 B1,
EXCLUSIV Celebrul pianist Davide Martello, intrebat de B1.ro ce trebuie romanii sa isi imagineze: Imaginati-va toate autostrazile (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a fost prezent sambata in Piata Victoriei din Capitala si a cantat pentru. continuă pe B1

Celebrul pianist Davide Martello a continuat concertul din Piata Victoriei si dupa protest (VIDEO)

Pianistul german Davide Martello a continuat concertul din Piata Victoriei si dupa incheierea protestului sustinut in fata Guvernului, la care au venit zeci de mii de persoane. Davide Martello si-a.

Momente emotionante: Celebrul pianist Davide Martello a cantat pentru protestatarii din Piata Victoriei (VIDEO)

Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a fost prezent sambata in Piata Victoriei din Capitala si a cantat pentru cele cateva mii de.

Moment inedit in Piata Victoriei. Pianistul german Davide Martello, prezent la protest - VIDEO

Pianistul german Davide Martello este prezent la protestul din Piata Victoriei, asa cum a promis si in urma cu cateva zile. Davide Martello si-a anulat concertele pe care le avea in Germania pentru a.

VIDEO Protest 10 august 2019. Pianistul Davide Martello a cantat in Piata Victoriei

Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a cantat la protestul diasporei din Piata Victoriei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )