Libnet.ro
UNICEF

13:45

EXCLUSIV Garcea a ajuns la faliment in pandemie! Cate milioane de euro a pierdut Mugur Mihaescu

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Garcea a ajuns la faliment in pandemie! Cate milioane de euro a pierdut Mugur Mihaescu

In urma cu 11 ani, Mugur Mihaescu-Garcea, 53 de ani, isi vedea visul cu ochii. Se lansa in industria ospitalitatii infiintand primul pub de influenta britanica la Bucuresti, St. Patrick. Fusese atat de incantat de ceea ce vazuse in insula britanica, incat a dorit sa aduca un colt de bucurie si in orasul sau de . continuă pe Playtech

Sprijin din partea Bancii Europene de Investitii in valoare de 21 milioane Euro pentru Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Banca Europeana de Investitii BEI) s-a angajat sa sustina programul de modernizare a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca UTCN) printr-un imprumut in valoare de 21 milioane Euro, acordat pe o perioada de 25 de ani. imprumutul este garantat de Fondul European pentru Investitii Strategice, nucleul planului de investitii pentru Europa - cunoscut si caPlanul Junker si este acordat in cadrul programului Romania Higher Education Programme Loan, conform unui comunicat de presa.

RCS and RDS imprumuta 150 milioane euro pentru cheltuieli de capital si investitii

Operatorul de comunicatii electronice RCS and RDS, liderul de piata in Romania pe segmentul serviciilor de tip pay-tv si internet fix, a semnat pentru doua imprumuturi in valoare totala de 150 milioane euro pentru refinantarea unor sume si pentru cheltuieli de capital si investitii, scrie News.

Innobyte estimeaza ca va incheia 2020 cu o cifra de afaceri de 1,75 milioane euro si EBITDA de 400.000 euro

Innobyte, companie romaneasca de dezvoltare software specializata in eCommerce, estimeaza ca va incheia 2020 cu o cifra de afaceri de 1,75 milioane de euro, o crestere de 50% fata de anul precedent. De asemenea, profitabilitatea companiei a crescut, Innobyte inregistrand o triplare a indicatorului EBITDA, pana la 400. 000 euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Bolt a primit o finantare de 150 milioane Euro

Compania de ridesharing Bolt a atras o investitie de 150 de milioane de euro in cea mai mare runda de finantare de pana acum. Startup-ul spune ca va investi fondurile in cresterea sigurantei produselor si serviciilor sale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )