Libnet.ro
UNICEF

13:45

Exista riscul unei interventii a Rusiei in Transnistria. Anuntul, facut de unul dintre cei mai importanti generali NATO

Antena3 Antena3,
Exista riscul unei interventii a Rusiei in Transnistria. Anuntul, facut de unul dintre cei mai importanti generali NATO

Unul dintre cei mai importanti generali NATO avertizeaza ca exista riscul unei interventii rusesti in Transnistria, scenariu care ingrijoreaza alianta nord atlantica. Comandantul Suprem al NATO in Europa,. continuă pe Antena3

Exista riscul unei interventii rusesti in Transnistria. Anuntul, facut de unul dintre cei mai importanti generali NATO

Unul dintre cei mai importanti generali NATO avertizeaza ca exista riscul unei interventii rusesti in Transnistria, scenariu care ingrijoreaza alianta nord atlantica. Comandantul Suprem al NATO in Europa,.

Comandant NATO: Suntem preocupati de riscul unei interventii militare ruse in Transnistria.

Rusia are ample efective militare la frontiera de est a Ucrainei, iar Alianta Nord-Atlantica este foarte preocupata de riscul unei amenintari la adresa regiunii separatiste Transnistria, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor NATO din Europa, citat de NBC News, scrie Mediafax. Efectivele ruse stationate la frontiera estica a Ucrainei sunt foarte numeroase si sunt pregatite de operatiuni, a declarat generalul Philip Breedlove, subliniind ca Alianta .

NATO si UE, preocupate de riscul unei interventii ruse in Transnistria

Rusia are ample efective militare la frontiera de est a Ucrainei, iar Alianta Nord-Atlantica este foarte preocupata de riscul unei amenintari la adresa regiunii separatiste Transnistria, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor NATO din Europa, citat de NBC News.

Ministrul ucrainean de Externe avertizeaza: Exista riscul major al izbucnirii unui conflict ...

Ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, avertizeaza ca a crescut riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia, dupa ce armata rusa a mobilizat trupe de-a lungul frontierei ucrainene, informeaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Comandant NATO: Suntem preocupati de riscul unei interventii militare ruse in Transnistria Descita a denuntat mobilizarea de catre Rusia a trupelor de-a lungul frontierei de est a Ucrainei. Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a .

Pozitia AMERICII fata de o interventie MILITARA in Ucraina. Anuntul facut de Barack Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a exclus, miercuri, posibilitatea unei interventii militare a tarii sale in Ucraina, insa a promis sa lucreze in vederea edificarii unui vast front diplomatic .

LIVE TEXT UCRAINA: Reactia liderilor occidentali fata de Rusia: David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8/ Obama exclude posibilitatea unei interventii militare americane in Ucraina/ Germania: Comertul de arme cu Rusia nu

Liderii occidentali se zbat in continuare sa gaseasca sanctiunile cele mai potrivite fata de Rusia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, fara a convinge insa prea mult. Premierul britanic, David Cameron, a declarat in Camera Comunelor ca Summitul G7, convocat luni la Haga, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, propunere discutata la telefon si cu Angela Merkel. Barack Obama a exclus posibilitatea unei interventii militare a SUA in Ucraina, insa a promis sa lucreze in vederea edificarii unui vast front diplomatic impotriva Rusiei. Berlinul apreciaza ca, in prezent, comertul de arme cu Rusia este de nesustinut si suspenda un vast proiect de echipamente incheiat intre grupul german Rheinmetall si Rusia. Si Franta a anuntat luni ca ar putea lua in calcul anularea vanzarii catre Rusia a navelor militare franceze Mistral. Tot miercuri, Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din Comunitatea Statelor Independente. Ora 02:00 Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, le-a cerut miercuri seara liderilor din Crimeea sa-l elibereze pe seful marinei ucrainene, capturat mai devreme de militanti prorusi, anunta agentia Interfax, citata de AFP. John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slabaRevezi live text evenimentele si declaratiile zilei de miercuri.

Obama exclude posibilitatea unei interventii militare americane in Ucraina.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a exclus, miercuri, posibilitatea unei interventii militare a tarii sale in Ucraina, insa a promis sa lucreze in vederea edificarii unui vast front diplomatic impotriva Rusiei, relateaza AFP, citata de Mediafax. Nu ne vom lansa intr-o interventie militara in Ucraina, a declarat Obama intr-un interviu acordat postului de televiziune din San Diego, in California, afiliat la NBC News. Citeste si: FOTO: Kievul someaza autoritatile proruse din Crimeea .

Exista riscul ca la europarlamentare sa vina la vot numai activistii

Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, ieri, la Sibiu, ca interesul cetatenilor pentru alegerile europene este foarte scazut, astfel incat exista riscul ca la alegerile europarlamentare sa se prezinte numai activistii, potrivit Mediafax.

Exista riscul ca la europarlamentare sa vina la vot numai activistii

Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, ieri, la Sibiu, ca interesul cetatenilor pentru alegerile europene este foarte scazut, astfel incat exista riscul ca la alegerile europarlamentare sa se prezinte numai activistii, informeaza surse din presa.

LIVE TEXT UCRAINA: Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru eliberarea Crimeei / Reactia Occidentului fata de Rusia: David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8/ Obama exclude posibilitatea unei interve

Liderii occidentali se zbat in continuare sa gaseasca sanctiunile cele mai potrivite fata de Rusia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, fara a convinge insa prea mult. Premierul britanic, David Cameron, a declarat in Camera Comunelor ca Summitul G7, convocat luni la Haga, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, propunere discutata la telefon si cu Angela Merkel. Barack Obama a exclus posibilitatea unei interventii militare a SUA in Ucraina, iar Berlinul apreciaza ca, in prezent, comertul de arme cu Rusia este de nesustinut si suspenda un vast proiect. Si Franta a anuntat luni ca ar putea lua in calcul anularea vanzarii catre Rusia a navelor militare Mistral. Tot miercuri, Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din CSI. Ora 11:52 Ambasadorul ucrainean la ONU - exista semnale ca Rusia pregateste o interventie militara in estul si sudul UcraineiOra 11:00 Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru eliberarea Crimeei. Ora 10:40 Comandantul marinei ucrainene, contramiralul Serghei Gaiduk, care a fost retinut miercuri de fortele proruse in Crimeea, la cartierul general din Sevastopol, a fost eliberat in cursul noptii de miercuri spre joi, a anuntat presedintia ucraineanaOra 08:20 Comisarul european Gunther Oettinger: Ajutorul UE va intarzia si Ucraina trebuie sa se pregateasca de vremuri greleJohn McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slabaRevezi live text evenimentele si declaratiile zilei de miercuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )