Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exista o speranta pentru Romania la Jocurile Olimpice! Handbalistele au invins Muntenegru cu 25-21

B1 B1,
Exista o speranta pentru Romania la Jocurile Olimpice! Handbalistele au invins Muntenegru cu 25-21

Romania spera din nou la o victorie la Jocurile Olimpice! Dupa doua infrangeri in primele doua meciuri, handbalistele tricolore au invins Muntenegru, in al treilea meci al grupei,. continuă pe B1

Radu Albot paraseste Jocurile Olimpice

Tenismanul moldovenean Radu Albot paraseste turneul de tenis de la Jocurile Olimpice din Brazilia, dupa ce a fost invins luni, 8 august, de croatul Marin Cilic, 6-3, 6-4.

Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna la Jocurile Olimpice. Gimnasta din Romania, printre marile favorite la cucerirea unei medalii olimpice

Gimnasta Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce a avut un exercitiu foarte bun in calificari si a fost notata cu 14. 900, unul dintre cele mai.

Nationala feminina de handbal, a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Romania, surclasata de Brazilia cu 26-13

Nationala feminina de handbal a suferit a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de data aceasta a fost surclasata de echipa Braziliei cu scorul de 26-13 14-9). Tricolorele risca.

Inovatiile VISA folosite la Jocurile Olimpice de la Rio 2016: cum platesc atletii cumparaturile

Compania de tehnologii de plata Visa, partener oficial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de 30 de ani, a dezvoltat sistemul de plata la Jocurile Olimpice de la Rio 2015. Visa a pus la dispozitie aproximativ 4. 000 de terminale de plata cu tehnologia.

Cei mai sexy sportivi de la Jocurile Olimpice 2016 Rio

Nici nu au inceput bine Jocurile Olimpice de la Rio, ca deja s-a intocmit un clasament cu cei mai sexy sportivi care participa la competitiile din Brazilia. Iata doar 21 dintre cei care au cucerit deja inimile publicului feminin.

Novak Djokovic, urmarit de ghinion la Jocurile Olimpice de la Rio: Favoritul numarul 1, eliminat si in proba de dublu

Novak Djokovic a fost eliminat si in proba de dublu la Jocurile Olimpice, unde a jucat alaturi de Nenad Zimonjic. Cei doi sarbi au fost invinsi, cu scor 4-6, 4-6, de perechea din Brazilia,.

Un sportiv de la Jocurile Olimpice a agresat sexual o menajera

Un al doilea sportiv participant la Jocurile Olimpice a fost arestat dupa ce a agresat sexual o menajera din satul olimpic.

Care este cel mai bine platit sportiv de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si cat castiga el anual

Jocurile Olimpice aduc de fiecare data in acelasi loc cei mai buni sportivi din intreaga lume competitii, precum cea de la Rio de Janeiro, fiind intesate de vedete.

Corneliu Coposu, acum 80 de ani, despre prestatia slaba a Romaniei la Jocurile Olimpice: Am facut pe clovnii olimpiadei

Marele om politic Corneliu Coposu scria in 1936 un articol despre prestatia slaba a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Berlin.

Monica Niculescu s-a retras de la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentari la spate

Monica Niculescu s-a retras din proba de simplu de la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentari la spate, informeaza Mediafax. Astfel, ea nu va mai juca in meciul din turul al doilea impotriva rusoaicei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )