Libnet.ro
UNICEF

05:15

Nationala feminina de handbal, a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Romania, surclasata de Brazilia cu 26-13

B1 B1,
Nationala feminina de handbal, a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Romania, surclasata de Brazilia cu 26-13

Nationala feminina de handbal a suferit a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de data aceasta a fost surclasata de echipa Braziliei cu scorul de 26-13 14-9). Tricolorele risca. continuă pe B1

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016, deschise. Spectacol impresionant al brazilienilor

Festivitatea oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro a inceput, sambata, de la ora 02:00, ora Romaniei, iar delegatia tarii noastre a.

Care este cel mai bine platit sportiv de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si cat castiga el anual

Jocurile Olimpice aduc de fiecare data in acelasi loc cei mai buni sportivi din intreaga lume competitii, precum cea de la Rio de Janeiro, fiind intesate de vedete.

Jocurile Olimpice de la Rio. Calaraseanul Constantin Adam, vicecampion european la canotaj intra in concurs

Constantin Adam, fost canotor la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, vicecampion european de juniori, concureaza, duminica, 7 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in echipajul de 4.

Jocurile Olimpice de la Rio. Calaraseanul Constantin Adam, vicecampion european la canotaj, intra in concurs

Constantin Adam, fost canotor la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, vicecampion european de juniori, concureaza, duminica, 7 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in echipajul de 4.

Fetele vor sa auda imnul! Spadasinele romance ar putea aduce prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Rio

Scrima moderna a inceput ca o forma de antrenament militar si a fost considerat sport prin secolul al XV-lea. Inclusa in programul olimpic chiar de la prima editie moderna, in 1896, la Atena, scrima a fost prezenta fara intrerupere la Jocurile Olimpice.

Jocurile Olimpice: Vesti bune de la gimnastica. Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Munteanu la paralele

Chiar daca Nationala Feminina de Handbal a fost invinsa in primul meci de la Jocurile Olimpice de Angola, scor 23-19, vestile bune vin insa de la gimnastica. Marian Dragulescu s-a calificat.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro: Robert Glinta calificat in finala la 100 metri spate, Catalina Ponor calificata in finala la barna

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au ajuns in cea de a 3-a zi. Ce rezultate au inregistrat romanii la finalul celei de-a doua zi, conform News. ro.

Au inceput Jocurile Olimpice de la RIO!

Azi noapte a inceput editia a 31-a a Jocurilor Olimpice, ce se va desfasura anul acesta in Brazilia, Rio de Janeiro. Delegatia Romaniei are 96 de sportivi, iar drapelul a fost dus cu mandrie de gimnasta Catalina Ponor.

Jocurile Olimpice de la Rio: Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele

Gimnastul Marian Dragulescu s-a calificat, sambata noapte, in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au inceput. Care este programul sportivilor romani in prima zi

Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschisa cea de-a XXXI-a editie a Jocurile Olimpice. care vor avea loc in perioada 5-21 august, scrie News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )