Libnet.ro
UNICEF

19:15

Radu Albot paraseste Jocurile Olimpice

Adevărul Adevărul,
Radu Albot paraseste Jocurile Olimpice

Tenismanul moldovenean Radu Albot paraseste turneul de tenis de la Jocurile Olimpice din Brazilia, dupa ce a fost invins luni, 8 august, de croatul Marin Cilic, 6-3, 6-4. continuă pe Adevărul

Radu Albot a castigat primul meci la turneul de tenis de la Jocurile Olimpice

Tenismanul din Republica Moldova Radu Albot s-a calificat in turul al doilea al turneului olimpic de tenis de la Rio. Sportivul de 26 de ani s-a impus in trei seturi in fata jucatorului din Rusia, Teymuraz Gabashvili, scor 4-6, 6-4, 6-4.

Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna la Jocurile Olimpice. Gimnasta din Romania, printre marile favorite la cucerirea unei medalii olimpice

Gimnasta Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce a avut un exercitiu foarte bun in calificari si a fost notata cu 14. 900, unul dintre cele mai.

Cei mai sexy sportivi de la Jocurile Olimpice 2016 Rio

Nici nu au inceput bine Jocurile Olimpice de la Rio, ca deja s-a intocmit un clasament cu cei mai sexy sportivi care participa la competitiile din Brazilia. Iata doar 21 dintre cei care au cucerit deja inimile publicului feminin.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016, deschise. Spectacol impresionant al brazilienilor

Festivitatea oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro a inceput, sambata, de la ora 02:00, ora Romaniei, iar delegatia tarii noastre a.

Jocurile Olimpice: un fotograf a ramas fara echipament de 40 de mii de dolari in 10 secunde

Unui fotograf sportiv venit in Rio pentru documenta Jocurile Olimpice i-a fost furat echipamentul in valoare de peste 40 de mii de dolari. Organizarea Jocurilor Olimpice in Rio pare a fi o greseala enorma. Dupa ce specialistii in securitate informatica au facut numeroase avertismente privind riscurile infectarii dispozitivelor, am vazut si avertismente dar si documentare) [].

Au inceput Jocurile Olimpice de la RIO!

Azi noapte a inceput editia a 31-a a Jocurilor Olimpice, ce se va desfasura anul acesta in Brazilia, Rio de Janeiro. Delegatia Romaniei are 96 de sportivi, iar drapelul a fost dus cu mandrie de gimnasta Catalina Ponor.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au inceput. Care este programul sportivilor romani in prima zi

Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschisa cea de-a XXXI-a editie a Jocurile Olimpice. care vor avea loc in perioada 5-21 august, scrie News. ro.

Fetele vor sa auda imnul! Spadasinele romance ar putea aduce prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Rio

Scrima moderna a inceput ca o forma de antrenament militar si a fost considerat sport prin secolul al XV-lea. Inclusa in programul olimpic chiar de la prima editie moderna, in 1896, la Atena, scrima a fost prezenta fara intrerupere la Jocurile Olimpice.

Novak Djokovic, urmarit de ghinion la Jocurile Olimpice de la Rio: Favoritul numarul 1, eliminat si in proba de dublu

Novak Djokovic a fost eliminat si in proba de dublu la Jocurile Olimpice, unde a jucat alaturi de Nenad Zimonjic. Cei doi sarbi au fost invinsi, cu scor 4-6, 4-6, de perechea din Brazilia,.

Nationala feminina de handbal, a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Romania, surclasata de Brazilia cu 26-13

Nationala feminina de handbal a suferit a doua infrangere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de data aceasta a fost surclasata de echipa Braziliei cu scorul de 26-13 14-9). Tricolorele risca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )