Libnet.ro
UNICEF

09:45

Experimentul RADET. Bucurestenii, in fata celei mai dificile ierni din ultimii 30 de ani (analiza)

Hotnews Hotnews,
 Experimentul RADET. Bucurestenii, in fata celei mai dificile ierni din ultimii 30 de ani (analiza)

Pentru 1,2 milioane de bucuresteni, cei racordati la RADET, iarna lui 2019 se anunta a fi una plina de provocari. Vor avea apa calda si mai ales caldura, asa cum promit autoritatile? O intrebare la care raspunsul este greu de dat, avand in vedere starea critica in care se afla reteaua de termoficare si diferendul in justitie pe seama datoriilor neachitate, intre RADET si ELCEN. continuă pe Hotnews

ANALIZA FRAMES, EXPERIMENTUL RADET Bucurestenii, in fata celei mai dificile ierni din ultimii 30 de ani

Singura sansa ca bucurestenii sa nu tremure de frig este ca noul guvern sa treaca problema RADET pe lista prioritatilor, afirma analistii de la Frames, intr-o radiografie a situatiei din sistemul de termoficare al Bucurestiului.

Bucurestenii, in fata celei mai dificile ierni din ultimii 30 de ani: vor avea sau nu caldura si apa calda?

Iarna lui 2019 se anunta a fi una extrem de dificila. Dincolo de prognozele meteo alarmiste, marea problema o reprezinta reteaua de termoficare ajunsa la un nivel de degradare fara precedent in ultimii 30 de ani.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! SCANDAL iN SHOWBIZ! ANAMARIA PRODAN, PARUITA DE REGHECAMPF! A PACATUIT iN.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )