Libnet.ro
UNICEF

14:00

Expertii britanici, surprinsi de anuntul premierului Boris Johnson conform caruia noua tulpina de coronavirus ar fi mai letala: Este mult prea devreme sa stim sigur

Adevărul Adevărul,
Expertii britanici, surprinsi de anuntul premierului Boris Johnson conform caruia noua tulpina de coronavirus ar fi mai letala: Este mult prea devreme sa stim sigur

Mai multi experti britanici din domeniul sanatatii s-au aratat surprinsi de declaratiile premierului britanic Boris Johnson care a spus ca anumite date sugereaza o mortalitate mai mare a noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Expertii britanici, suprinsi de afirmatia lui Johnson ca tulpina britanica are o rata mai mare de mortalitate

Experti britanici in sanatate s-au declarat surprinsi sambata de comentariile premierului Boris Johnson care sugerau ca tulpina coronavirusului descoperita in Marea Britanie ar putea fi mai mortala, relateaza DPA.

BORIS JOHNSON: Este prea devreme sa spunem cand se vor incheia restrictiile nationale din Anglia

Premierul britanic Boris Johnson a afirmat, joi, ca este prea devreme de spus cand se vor incheia restrictiile nationale din Anglia legate de coronavirus, in timp ce decesele zilnice provocate de Covid-19 ating noi recorduri, iar spitalele devin tot mai aglomerate.

Boris Johnson avertizeaza ca tulpina britanica a coronavirusului este mai letala

Premierul britanic Boris Johnson spune ca noua tulpina a coronavirusului detectata in Regatul Unit a.

Covid-19: Tulpina britanica, asociata cu o mortalitate mai mare (Boris Johnson)

Varianta britanica a noului coronavirus, mai contagioasa, pare sa fie legata si de o mortalitate mai mare, a declarat vineri premierul britanic Boris Johnson, citat de AFP.

COVID-19: Premierul Boris Johnson anunta ca tulpina britanica se dovedeste mai mortala

Tulpina britanica a SARS-COV-2 ar putea fimai letala decat varianta veche, a anuntatvineripremierul Marii Britanii, Boris Johnson. Initial, specialistii considerau ca noua tulpina.

Boris Johnson, anunt ingrijorator: Varianta britanica a noului coronavirus este mai letala

Varianta britanica a noului coronavirus, mai contagioasa, pare a fi legata de o mortalitate mai mare, a declarat, vineri, premierul Boris Johnson, citat de AFP.

CORONAVIRUS |Boris Johnson: Este prea devreme sa spunem cand se vor incheia restrictiile nationale din Anglia

Premierul britanic Boris Johnson a declarat, joi, ca este prea devreme pentru a spune cand se vor incheia restrictiile nationale impuse din cauza pandemiei coronavirusului in Anglia. Declaratia acestuia a venit pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )