Libnet.ro
UNICEF

12:45

Expertii OMS: A doua doza a vaccinului Pfizer poate fi intarziata in unele cazuri

Antena3 Antena3,
Expertii OMS: A doua doza a vaccinului Pfizer poate fi intarziata in unele cazuri

A doua injectie a vaccinului COVID-19 dezvoltata de laboratoarele Pfizer si BioNTech poate fi amanata cu cateva saptamani in circumstante exceptionale, au declarat marti expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), potrivit Mediafax. continuă pe Antena3

Dupa Marea Britanie, si Germania ia in considerare amanarea celei de-a doua doze a vaccinului Pfizer, pentru a acoperi cat mai multe persoane

Ministerul german al sanatatii cere sfatul expertilor privind amanarea administrarii celei de-a doua doze de vaccin contra Covid-19 a PfizerBioNTech pentru a obtine cat mai mult din stocurile reduse de care dispune, potrivit unui document consultat luni de Reuters.

Alexandru Rafila explica cum se realizeaza vaccinarea anti-COVID: Cea de-a doua doza trebuie sa fie facuta la un interval minim de 21 de zile (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul romaniei la OMS a explicat modul in care se face vaccinul anti-COVID. El a precizat ca cea de-a doua doza rapelul) se realizeaza la un interval de minim 21 de.

Tara din Europa care ar putea amana a doua doza de vaccin: care-i motivul

Germania, prima economie a Europei, ar putea amana administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Motivul invocat e surprinzator. Germania se numara printre primele tari din Europa care au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )