Libnet.ro
UNICEF

06:46

Expertul din dosarul Flota, la Sinteza zilei: in 89, valoarea reala a flotei Romaniei era de 3 miliarde de dolari

Antena3 Antena3,
Expertul din dosarul Flota, la Sinteza zilei: in 89, valoarea reala a flotei Romaniei era de 3 miliarde de dolari

Gabriel Stefanescu, fost sef al Corpului de Control la Ministerul Transporturilor si expert in dosarul Flota, a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, despre ilegalitatile constatate in. continuă pe Antena3

Mugur Ciuvica, despre dosarul Flota: E o chestie la care ma asteptam

Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice, a vorbit joi, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, despre anuntul DNA de clasare al dosarului Flota. Dosarul Flota a fost inchis prin 2005,.

Dosarul Flota a fost clasat: Nu mai este nevoie de cazul unei noi judecari

Dosarul Flota a fost clasat. Procurorii au decis clasarea efectiva a dosarului, pentru ca nu era cazul unei noi judecari, sustin magistratii. Dosarul Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu este.

Cum a fost ALBIT Traian Basescu de dosarul Flota

Zi spectaculoasa la DNA, ieri, cu multe premiere. Aproape ca era sa ne scape stirea ca Traian Basescu a scapat de dosarul Flota. A venit la Cotroceni inculpat si a iesit nevinovat. Cum au motivat.

Traian Basescu si dosarul Flota: DNA a clasat dosarul in care fostul sef al statului era acuzat de mai multe fapte de coruptie

Traian Basescu si dosarul Flota. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis clasarea dosarului Flota, in care fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, intrucat faptele nu exista.

Dosarul Flota a fost clasat

Dosarul Flota a fost clasat.

Sinteza zilei: Basescu i-a facut plangere lui Ponta pentru ca nu i-a oferit vilele solicitate de la Snagov

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, documentul prin care fostul presedinte Traian Basescu ii reproseaza premierului Victor Ponta ca toate imobilele de protocol ale.

Sinteza zilei: Traian Basescu i-a facut plangere lui Victor Ponta pentru ca nu i-a oferit vilele solicitate de la Snagov. Vezi cele SAPTE IMOBILE

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, documentul prin care fostul presedinte Traian Basescu ii reproseaza premierului Victor Ponta ca toate imobilele de protocol ale.

Sinteza zilei: 50 de imagini nemaivazute ale Ceausestilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, 50 de fotografii-document cu Nicolae Ceausescu si sotia sa din timpul vizitelor de stat ale cuplului de la Bucuresti in Europa, Asia,.

Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA. O parte din spaga ajungea la PDL. Legatura dintre Microsoft si Udrea

Greii din dosarul Microsoft incep sa se toarne unul pe celalalt. Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, zis Niro, au cerut din arest sa vorbeasca cu procurorii DNA. O parte din spaga din dosarul Microsoft a ajuns.

Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA. O parte din spaga ajungea la PDL

O parte din spaga din Dosarul Microsoft a ajuns in conturile PDL, a dezvaluit Gabriel Sandu in fata procurorilor DNA. Emil Boc stia despre acest lucru, a spus fostul minisru. Greii din dosarul Microsoft incep sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2788 seconds )