Libnet.ro
UNICEF

15:45

Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA. O parte din spaga ajungea la PDL

Antena3 Antena3,
Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA. O parte din spaga ajungea la PDL

O parte din spaga din Dosarul Microsoft a ajuns in conturile PDL, a dezvaluit Gabriel Sandu in fata procurorilor DNA. Emil Boc stia despre acest lucru, a spus fostul minisru. Greii din dosarul Microsoft incep sa. continuă pe Antena3

Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA. O parte din spaga ajungea la PDL. Legatura dintre Microsoft si Udrea

Greii din dosarul Microsoft incep sa se toarne unul pe celalalt. Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, zis Niro, au cerut din arest sa vorbeasca cu procurorii DNA. O parte din spaga din dosarul Microsoft a ajuns.

Greii din dosarul Microsoft se toarna la DNA

Greii din dosarul Microsoft incep sa se toarne unul pe celalalt. Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, zis Niro, au cerut din arest sa vorbeasca cu procurorii DNA. in fata procurorilor, Nicolae Dumitru l-ar fi turnat.

Dosarul Microsoft. Din inchisoare, Gabriel Sandu ar fi turnat 3 PDL-isti

Incep sa apara noi informatii din Dosarul Microsoft, dupa o perioada destul de lunga in care nu s-a mai intamplat nimic notabil. Se aude ca fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, ar.

Geoana, citat la urmatorul termen din dosarul Mita la PSD

Senatorul Mircea Geoana a fost citat, joi, de magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a fi prezent la urmatorul termen din dosarul cunoscut sub numele de Mita la PSD, spre a fi audiat ca martor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )