Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu si dosarul Flota: DNA a clasat dosarul in care fostul sef al statului era acuzat de mai multe fapte de coruptie

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu si dosarul Flota: DNA a clasat dosarul in care fostul sef al statului era acuzat de mai multe fapte de coruptie

Traian Basescu si dosarul Flota. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis clasarea dosarului Flota, in care fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, intrucat faptele nu exista. continuă pe Adevărul

Dosarul Flota a fost clasat: Nu mai este nevoie de cazul unei noi judecari

Dosarul Flota a fost clasat. Procurorii au decis clasarea efectiva a dosarului, pentru ca nu era cazul unei noi judecari, sustin magistratii. Dosarul Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu este.

Dosarul Flota a fost clasat

Dosarul Flota a fost clasat.

PICCJ: Traian Basescu - sapte dosare penale, in curs de instrumentare

Fostul presedinte Traian Basescu a fost implicat in 68 de dosare penale, sapte dintre acestea fiind inca in curs de solutionare, arata Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ), potrivit Mediafax.

Traian Basescu va fi invitat la Congresul PMP de pe 8 februarie

Fostul presedinte Traian Basescu va fi invitat la Congresul Partidului Miscarea Populara PMP), de pe 8 februarie, cand va fi aleasa noua conducerea a partidului, a anuntat marti, deputatul Clement Negrut,.

Dosarul Flota, in care era vizat Traian Basescu, a fost clasat pe motiv ca faptele nu exista

Procurorii anticoruptie au decis clasarea dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, intrucat faptele nu exista, se arata intr-un raspuns al DNA la solicitarea Mediafax.

Dosarul Flota, in care Basescu era acuzat de abuz in serviciu, clasat de procurorii anticoruptie

Procurorii anticoruptie au decis clasarea dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, intrucat faptele nu exista, se arata intr-un raspuns al DNA, scrie Mediafax .

Traian Basescu scapa de Dosarul Flota

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis clasarea dosarului Flota, in care fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, intrucat faptele nu exista.

Solutie de clasare in dosarul ''Flota '', in cazul lui Traian Basescu

Procurorii DNA au dispus clasarea dosarului ''Flota '', in care este vizat si fostul presedinte Traian Basescu, arata un raspuns remis de DNA la solicitarea agentiilor de presa.

Traian Basescu scapa de dosarul Flota

Procurorii anticoruptie au decis clasarea dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, intrucat faptele nu exista, anunta.

Mugur Ciuvica, despre dosarul Flota: E o chestie la care ma asteptam

Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice, a vorbit joi, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, despre anuntul DNA de clasare al dosarului Flota. Dosarul Flota a fost inchis prin 2005,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )