Libnet.ro
UNICEF

21:15

Exploreaza cele mai populare parcuri din Tenerife

Antena3 Antena3,
Exploreaza cele mai populare parcuri din Tenerife

Mai aproape de coasta africana decat de Spania, Tenerife are o clima puternic influentata de zonele desertice si de vulcanul El Teide, cu ierni blande si veri calde, fiind perfecta de vizitat pe toata. continuă pe Antena3

Cele mai rasunatoare falimente din ultimii zece ani au lasat in urma mii de someri

Cele mai rasunatoare falimente din ultimii zece ani au lasat in urma mii de someri si datorii de miliarde de euro, scrie Jurnalul National. Chiar daca in anii de glorie au fost lideri de piata.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

In Elvetia se cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari, 638, in timp ce la polul opus se afla romanii, cu doar 135. in cifre absolute, in Romania.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

Elvetienii pot cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari dintre cetatenii europeni 638. La polul opus se afla romanii, cu doar 135 .

Premiera mondiala. Alpinistii Zsolt Torok si Vlad Capusan vor sa deschida o noua ruta pe una dintre cele mai dificile piramide din Himalaya

Alpinistii romani Zsolt Torok si Vlad Capusan pornesc, luni seara, intr-o noua expeditie in Himalaya. De data aceasta obiectivul este deschiderea unei rute noi premiera mondiala) pe fata sud-estica a varfului Pumori 7. 161m din zona Everest, una dintre cele mai dificile si periculoase piramide himalayene.

Care sunt cele mai citite carti din lume in acest moment

Va prezentam un top al celor mai citite carti ale momentului, selectate din lista de bestsellers a gigantului Amazon. De la investigatii jurnalistice la carti de dezvoltare personala, iata care sunt preferintele cititorilor din lumea intreaga in acest.

Istoria celor mai populare piese vestimentare. Blugii, fusta mini si sacoul, hainele care au schimbat mentalitati

Cu o istorie de peste un secol si jumatate, blugii, fusta mini si sacoul sunt cele mai populare piese vestimentare dar, totodata, si cele mai controversate. in jurul acestor haine s-au creat numeroase dezbateri care au avut ca efect schimbari important in societate.

Aproape 27.000 locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti si Sibiu cele mai putine in Mehedinti si Bacau

Aproape 27. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Dolj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Bacau, Giurgiu, Suceava si Covasna, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai cerute nume pentru botez in America

Cele mai cerute nume pentru botez in America. Parintii din America, in special cei din categorii sociale inalte, aleg in ultima perioada cam aceleasi nume pentru copiii lor. Iata care sunt cele mai cerute de acestia. Sursa de inspiratie si pentru viitorii parinti din Romania.

NEW MONEY: Romania in 2020: care sunt judetele cu cele mai mari cresteri salariale

Salaj, Botosani si Sibiu conduc topul judetelor in care se vor inregistra cele mai mari cresteri ale salariului mediu net pana in anul 2020, reiese din cea mai recenta analiza publicata de Comisia Nationala de Prognoza CNP).

Un pont pe zi: Cum sa pariem si care sunt cele mai interesante cote pentru meciul Barcelona - Juventus (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de miercuri noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul Barcelona - Juventus. Cu aceasta ocazie, realizatorul a prezentat si cele mai interesante cote si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )