Libnet.ro
UNICEF

21:45

Care sunt cele mai citite carti din lume in acest moment

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cele mai citite carti din lume in acest moment

Va prezentam un top al celor mai citite carti ale momentului, selectate din lista de bestsellers a gigantului Amazon. De la investigatii jurnalistice la carti de dezvoltare personala, iata care sunt preferintele cititorilor din lumea intreaga in acest. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai comune traditii de Paste care au fost uitate

Daca va petreceti Pastele la Bratislava sau in imprejurimi, mai mult ca sigur veti da peste oameni care se pregatesc pentru traditionala lovire cu nuiaua de salcie a femeilor tinere din a doua zi de Pa.

Un Pont pe Zi: Meciuri importante in campionatele din Europa. Cum sa pariem si care sunt cele mai interesante cote (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de vineri noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre principalele meciuri din acest weekend din campionatele din Europa. Cu aceasta ocazie, realizatorul a prezentat.

O jamaicana a devenit cea mai mai batrana persoana din lume

O jamaicana nascuta cu 117 ani in urma a devenit cea mai varstnica persoana din lume dupa moartea Emmei Morano, italianca ce era cel mai batran om din lume inainte sa moara sambata, tot la varsta de 117 ani, scrie Guardian.

Cea mai batrana persoana din lume a murit la varsta de 117 ani (VIDEO)

Cea mai batrana persoana din lume a murit la varsta de 117 ani, informeaza The Guardian. Emma Morano s-a nascut pe 29 noiembrie 1899, in regiunea italiana Piemmont. Ea a primit oficial titlul de.

Cea mai batrana persoana din lume a murit. Emma Morano era ultima supravietuitoare a secolului XIX

Cea mai in varsta persoana din lume si ultima persoana in viata care a fost nascuta in anii 1800, a decedat, in Italia. Emma Morano a fost nascuta in 29 noiembrie,.

Premiera mondiala. Alpinistii Zsolt Torok si Vlad Capusan vor sa deschida o noua ruta pe una dintre cele mai dificile piramide din Himalaya

Alpinistii romani Zsolt Torok si Vlad Capusan pornesc, luni seara, intr-o noua expeditie in Himalaya. De data aceasta obiectivul este deschiderea unei rute noi premiera mondiala) pe fata sud-estica a varfului Pumori 7. 161m din zona Everest, una dintre cele mai dificile si periculoase piramide himalayene.

Business report: Asociatia Participantilor la fondurile pensii, document catre ASF: Reactia in cazul NN Pensii este disproportionata; Cum s-a modificat topul celor mai bogati oameni din lume; Colliers: Comertul electronic va conduce la dublarea spatiilor

Bani din termopane: cum a reusit un antreprenor din Bacau sa produca ferestre de peste 23 de milioane de euro. Ce au in comun cavalerii Jedi si. Surpriza principala din economie: cresterea increderii in mediul de afaceri devine perceptibila analiza) Surpriza principala din economie, de la.

Aceasta harta a Europei iti prezinta cele mai importante picturi din fiecare tara

Despre harti alternative ale Europei am mai scris de cateva ori, iar cea mai noua lucrare de acest gen vine de pe Reddit, din sectiunea MapPorn, si imbina lucrari de arta faimoase de pe intregul continent. Unii oameni au prea mult timp la dispozitie, iar noi ar trebui sa le multumim pentru asta, deoarece nu [].

Top 10 cele mai spectaculoase faruri din lume. Cum arata Turnul lui Hercule din Spania, constructia veche de 1.900 de ani

Construite pentru a-i ajuta pe navigatori sa-si croiasca drumul prin ape ori sa ii avertizeze cu privire la zonele maritime periculoase, farurile au devenit in timp niste simboluri ale calatoriei pe apa, unele dintre ele oferind, si astazi, asistenta marinarilor.

Care sunt persoanele cele mai expuse riscului de a fi implicate intr-un accident rutier. Zilele din saptamana in care au loc cel mai frecvent astfel de evenimente

Cele mai multe evenimente rutiere au loc, potrivit statisticilor, in luna august. Cifrele sunt valabile pentru Baia Mare si arata ca cei mai predispusi sa fie implicati intr-un astfel de eveniment sunt barbatii intre 31 si 60 de ani, care conduc in luna august in zilele de duminica, in intervalul orar 14. 00 si 22. 00, pe strazile Independentei, V. Lucaciu sau bd. Bucuresti, Unirii ori Republicii.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )