Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fostul antrenor al Simonei Halep: Simona se misca mai bine ca Sharapova, are un joc mai variat ca al ei

Antena3 Antena3,
Fostul antrenor al Simonei Halep: Simona se misca mai bine ca Sharapova, are un joc mai variat ca al ei

Simona se misca mai bine ca Sharapova si are un joc mai variat ca al ei, a declarat fostul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu, in editia de vineri a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3. Adrian Marcu a. continuă pe Antena3

Ilie Nastase: Simona Halep trebuie sa joace mai bine

Simona Halep a impresionat la Roland Garros, competitie unde a ajuns pana in sferturi. Trebuie sa joace mai bine decat pana acum, locul patru e foarte bun, desi poate sa ajunga mai sus, a precizat Ilie Nastase.

Brad Gilbert (fostul antrenor al lui Andre Agassi) i-a dat o porecla inedita Simonei Halep

I-a antrenat pe Andre Agassi, Andy Roddick si Andy Murray, iar acum este comentator pentru ESPN. Brad Gilbert i-a dat o porecla Simonei Halep, celebrul fost antrenor din tenis caracterizand-o pe numarul patru mondial in stil propriu. Raspunsul Simonei: Imi place.

Ce spune PRIMUL antrenor al Simonei Halep despre sportiva: Se vedea ca va ajunge o mare CAMPIOANA

Simona Halep este un supertalent, iar tenisul i se potriveste ca o manusa. O spune unul dintre primii ei antrenori de la Constanta, cel care i-a indrumat primii pasi in tenisul de performanta. Acesta isi.

Bucurestenii sunt asteptati in Herastrau, sa vada finala Simonei Halep pe un ecran gigant

Au mai ramas 24 de ore pana cand Simona Halep va juca prima finala de Grand Slem din cariera. Maine, la ora 16, Simona va intra pe terenul de la Roland Garros unde o va intalni pe rusoaica Maria Sharapova.

Victoria Simonei Halep, laudata in Parlamentul de la Chisinau: Hai Simona, hai Romania!

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor in aceste zile, iar succesul ei de la Roland Garros a fost laudat in toata lumea. Reusita istorica a romancei a fost subiect de discutie si in Plenul.

Explozie de bucurie dupa victoria Simonei Halep: E senzationala, are mari sanse sa ii faca fata Sharapovei. Aduce cinste Romaniei

A fost explozie de bucurie pe Facebook dupa victoria Simonei Halep. Sute de oameni s-au fotografiat cu bannere pe care sta scris mesajul O sustin pe Simona Halep. Impresionati de performanta Simonei Halep,.

Ilie Nastase o incurajeaza pe Simona Halep: Trebuie sa joace mai bine

Ilie Nastase, primul lider al clasamentului ATP, este prezent la Paris unde o urmareste de aproape pe Simona Halep in drumul acesteiea spre o mare performanta la Roland Garros.

Ce spune Tiriac despre performanta Simonei Halep la Roland Garros

Fostul mare jucator de tenis Ion Tiriac a comentat calificarea Simonei Halep in finala Roland Garros, precizand ca performanta sportivei a fost o victorie logica.

Maria Sharapova, sportiva cel mai bine platita din lume anul trecut

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, adversara Simonei Halep in finala French Open, ocupa locul 22 in Topul Forbes al celor mai bine platite staruri din lumea sportului, cu venituri de aproximativ 29 de.

Presa internationala la picioarele Simonei Halep. Este o FORTA de care fiecare adversar trebuie sa se teama

Presa internationala este la picioarele Simonei Halep, Sportiva din Romania este descrisa drept coplesitoare. Comentatorii straini remarca, la unison, ca prezenta intr-o finala de Grand Slam confirma.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )