Libnet.ro
UNICEF

23:00

EXPLOZIE la un depozit militar din Bulgaria. Cel putin 10 raniti

România Liberă România Liberă,
EXPLOZIE la un depozit militar din Bulgaria. Cel putin 10 raniti

O explozie produsa, vineri dimineata, la un depozit militar din Bulgaria a dus la ranirea a cel putin zece persoane. Incidentul s-a produs in orasul bulgar Kostenet, a anuntat primarul Radostin Radev, relateaza Novinite. com, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Explozie la o fabrica de armament din Bulgaria: cel putin 10 raniti

O explozie puternica s-a produs vineri la o fabrica de armament din orasul Kotenet din sud-vestul Bulgariei, cel putin zece persoane fiind ranite.

Bulgaria: Cel putin 10 persoane au fost ranite intr-o explozie produsa la un depozit militar

Cel putin 10 persoane au fost ranite intr-o explozie produsa vineri dimineata intr-un depozit militar din orasul bulgar Kostenet, a anuntat primarul Radostin Radev, relateaza Novinite. Persoanele ranite, care.

OMS: Virusul Ebola a provocat moartea a cel putin 932 de persoane

Epidemia de febra hemoragica Ebola a provocat moartea a cel putin 932 de persoane in Africa, conform unui nou bilant anuntat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, relateaza AFP.

Cel putin 285.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din Ucraina

Cel putin 285. 000 de persoane si-au parasit casele din cauza conflictului din estul Ucrainei, anunta un oficial al Natiunilor Unite, citat de AFP. Autoritatile ucrainene au inregistrat pana.

Atac terorist in Ierusalim. Cel putin doua persoane au murit si alte sase au fost ranite in actul criminal

Cel putin doua persoane au murit si alte sase au fost ranite in ceea ce pare a fi un atac terorist, in Ierusalim. Un barbat neidentificat s-ar fi urcat intr-un excavator cu care a lovit de mai multe ori un.

Merkel ii cere din nou lui Putin sa se implice in stabilizarea Ucrainei

Cancelarul german, Angela Merkel, a discutat la telefon ieri seara cu presedintele rus, Vladimir Putin, pe care l-a indemnat sa actioneze pentru stabilizare in Ucraina, la cateva zile dupa anularea unui contract militar intre Germania si Rusia, potrivit unui comunicat al guvernului german, preluat de AFP.

Cel putin cinci rachete lansate din Fasia Gaza spre Israel, dupa expirarea armistitiului

Cel putin cinci rachete au fost lansate vineri din Fasia Gaza inspre Israel la expirarea unui armistitiu de trei zile, in timp ce miscarile palestiniene au anuntat ca nu il vor prelungi, a declarat armata.

Merkel ii cere din nou lui Putin sa se implice in stabilizarea Ucrainei

Cancelarul germn Angela Merkel i-a cerut din nou presedintelui Rusiei Vladimir Putin sa se implice in stabilizarea Ucrainei, a anuntat guvernul German.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )