Libnet.ro
UNICEF

21:00

Merkel ii cere din nou lui Putin sa se implice in stabilizarea Ucrainei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Merkel ii cere din nou lui Putin sa se implice in stabilizarea Ucrainei

Cancelarul german, Angela Merkel, a discutat la telefon ieri seara cu presedintele rus, Vladimir Putin, pe care l-a indemnat sa actioneze pentru stabilizare in Ucraina, la cateva zile dupa anularea unui contract militar intre Germania si Rusia, potrivit unui comunicat al guvernului german, preluat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Merkel ii cere din nou lui Putin sa se implice in stabilizarea Ucrainei

Cancelarul germn Angela Merkel i-a cerut din nou presedintelui Rusiei Vladimir Putin sa se implice in stabilizarea Ucrainei, a anuntat guvernul German.

Au fost reluate dezbaterile in dosarul Telepatia. Avocatul Mateut a cerut din nou recuzarea instantei

UPDATE 10:53 - Avocatul Mateut cere din nou recuzarea instantei. UPDATE 10:50 - Solicitarea inaintata de avocatul Mateut privind un nou termen pentru pregatirea apararii a fost respinsa. UPDATE 10:45 - Avocatul.

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut lui Putin sa contribuie la stabilizarea Ucrainei

Angela Merkel i-a cerut lui Vladimir Putin sa contribuire la stabilizarea Ucrainei, in timpul unei convorbiri telefonice purtate miercuri seara. Guvernul german transmite ca Merkel l-a sunat din vacanta pe.

Reincepe telenovela? Victor Slav si Bianca Dragusanu, din nou impreuna?

Nu au trecut nici cinci luni de la divort, insa Victor Slav si Bianca Dragusanu formeaza, pare-se, din nou un cuplu. Cel putin, ca poveste de presa pentru a genera audiente mari in toamna, tinand cont ca cei doi vor avea emisiuni la Antena 1.

Vulcanul Etna a erupt din nou. Monstrul din Italia a aruncat rauri de lava

Etna, cel mai activ vulcan de pe batranul continent, a erupt din nou!Craterul a aruncat rauri de lava intr-un spectacol grandios al naturii. Desi s-a inregistrat o diminuare in intensitatea eruptiei, vulcanul co.

Steaua ar putea juca din nou cu Legia in playoff-ul Ligii Campionilor. Posibilii adversari ai ros-albastrilor

Steaua ar putea juca din nou impotriva polonezilor de la Legia Varsovia in playoff-ul Ligii Campionilor, la fel cum s-a intamplat si in urma cu un an. in 2013, in aceeasi faza a competitiei, Steaua a trecut.

Cristi Borcea a ajuns din nou la spital. A fost supus unor investigatii medicale

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a ajuns din nou la Spitalul Judetean Constanta. El a fost scos pentru cateva ore din.

Serbia si Bosnia-Hertegovina sunt din nou afectate de inundatii

O persoana a murit in Serbia, iar alta a fost data disparuta, miercuri, in Bosnia-Hertegovina, din cauza noilor inundatii provocate de ploi diluviene, la cel putin trei luni dupa precipatatiile soldate cu 80 de morti in cele doua tari, informeaza Mediafax.

Extremistul Vona Gabor, din nou in Romania: Autonomia secuilor este un obiectiv care se va realiza, orice ar face statul roman

Presedintele Jobbik, Vona Gabor, a declarat, joi, la Tabara Tineretului Maghiar din Ardeal EMI) de la Borzont, ca este convins de faptul ca autonomia secuilor din Transilvania este un obiectiv care se va realiza si.

Vona Gabor, liderul Jobbik, din nou in Romania la o tabara de vara din Harghita. Ministerul de Interne refuza sa spuna daca a fost declarat sau nu indezirabil

Liderul partidului extremist maghiar Jobbik vine maine in Romania, la nici o jumatate de an de cand premierul si ministrul de Interne spuneau ca Vona Gabor trebuie declarat persoana indezirabila, potrivit Digi24. Contactati de jurnalistii de la Gandul, cei din Ministerul de Interne refuza sa spuna daca a fost declarat sau nu indezirabil. Vona Gabor vine la o tabara de vara din judetul Harghita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )