Libnet.ro
UNICEF

16:15

Explozie la o fabrica de artificii din Marea Britanie: Doi disparuti si cinci raniti (VIDEO)

B1 B1,
Explozie la o fabrica de artificii din Marea Britanie: Doi disparuti si cinci raniti (VIDEO)

Doua persoane sunt date disparute si alte cinci au fost ranite in Marea Britanie, dupa o explozie de proportii la o fabrica de artificii din Stafford. Acestea au continuat sa lumineze cerul timp de ore bune si. continuă pe B1

Cercetator roman, premiat la o expozitie de inventii din Marea Britanie

Un cercetator roman a fost premiat la o expozitie de inventii din Marea Britanie, relateaza Televiziunea Romana.

MAREA BRITANIE: Esec al proiecului de referendum pentru iesirea din UE

In fata popularitatii tot mai mari a partidului populist si antieuropean UKIP, Cameron a promis la sfarsitul lui 2013, organizarea unui refendum pe tema apartenentei tarii la Uniunea Europeana daca va castiga alegerile. insa, acum, Coalitia aflata la putere in Marea Britanie nu a reusit sa ajunga la un acord.

Romania a DEPASIT Germania, Franta si Marea Britanie. Sunt 8.000 in toata tara

Suntem campioni la numarul de farmacii. in doar cativa ani, am reusit sa depasim tari precum Germania, Franta sau Marea Britanie. Cu peste opt mii de farmacii in toata tara, Romania este a cincea tara.

Proiectul pentru organizarea unui referendum in Marea Britanie pe tema UE, sabotat in mod deliberat

Propunerea de lege care prevede organizarea unui referendum in Marea Britanie pe tema apartenentei tarii la Uniunea Europeana nu va putea fi supus votului in a doua lectura din cauza lipsei unui acord in cadrul coalitiei aflate la putere.

Marea Britanie da 157 milioane dolari pe un supercomputer pentru prognoza meteo

Marea Britanie a comandat un supercomputer, greu cat 11 autobuze londoneze cu etaj, care sa prognozeze vremea si schimbarile de clima mai bine decat sistemul actual IBM folosit de Biroul de Meteorologie din Regatul.

Marea Britanie a comandat un supercomputer meteorologic greu cat 11 autobuze londoneze

Marea Britanie a comandat un supercomputer greu cat 11 autobuze londoneze cu etaj, care sa prognozeze vremea si schimbarile de clima. Masinaria va prognoza vremea mai bine decat sistemul actual IBM folosit de.

Castelul de carti al lui Putin incepe sa se prabuseasca: Extinderea gazoductului Nord Stream spre Marea Britanie a fost blocata

Extinderea gazoductului Nord Stream, care traverseaza Marea Baltica din Rusia pana in Germania si la care grupul rus Gazprom detine 51% din actiuni, spre Marea Britanie a fost oprita, in urma divergentelor dintre Londra si Moscova cu privire la actiunile Rusiei legate de Ucraina, scrie The Times.

Marea Britanie a comandat un supercomputer meteorologic

Marea Brianie a comandat un supercomputer care sa prognozeze vremea si schimbarile de clima mai bine decat sistemul actual IBM folosit de Biroul de Meteorologie din Regatul Unit, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )