Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marea Britanie a comandat un supercomputer meteorologic

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie a comandat un supercomputer meteorologic

Marea Brianie a comandat un supercomputer care sa prognozeze vremea si schimbarile de clima mai bine decat sistemul actual IBM folosit de Biroul de Meteorologie din Regatul Unit, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Marea Britanie a comandat un supercomputer meteorologic greu cat 11 autobuze londoneze

Marea Britanie a comandat un supercomputer greu cat 11 autobuze londoneze cu etaj, care sa prognozeze vremea si schimbarile de clima. Masinaria va prognoza vremea mai bine decat sistemul actual IBM folosit de.

Castelul de carti al lui Putin incepe sa se prabuseasca: Extinderea gazoductului Nord Stream spre Marea Britanie a fost blocata

Extinderea gazoductului Nord Stream, care traverseaza Marea Baltica din Rusia pana in Germania si la care grupul rus Gazprom detine 51% din actiuni, spre Marea Britanie a fost oprita, in urma divergentelor dintre Londra si Moscova cu privire la actiunile Rusiei legate de Ucraina, scrie The Times.

Comisia Europeana: Londra risca amenzi daca refuza sa-si achite contributia la bugetul rectificat al UE/ David Cameron: Marea Britanie nu va plati 2 miliarde de euro la 1 decembrie

Marea Britanie nu va plati cele 2 miliarde de euro care reprezinta contributia sa la bugetul UE la 1 decembrie, a repetat luni David Cameron, in ciuda amenintarilor Comisiei Europene ca tara sa ar putea fi amendata, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Comisia a avertizat luni ca ar putea cere Londrei sa plateasca penalitati daca premierul David Cameron isi pune in practica amenintarea ca nu va achita cele doua miliarde de euro cerute de executivul european pentru rectificarea bugetului pe anul in curs.

Victoria Beckham: lider in topul celor mai buni antreprenori din Marea Britanie

Locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014 a fost ocupat de Victoria Beckham, clasament realizat de revista britanica Management Today.

Marea Britanie risca o amenda din partea UE

Marea Britanie risca sa fie penalizata daca refuza sa achite o diferenta de 2,1 miliarde de euro la contributia sa la bugetul Uniunii Europene aferent perioadei 1995-2013, pana la 1 decembrie, a avertizat luni Comisia Europeana.

Marea Britanie risca amenzi daca nu plateste diferenta de 2 miliarde de euro la bugetul UE

Marea Britanie risca sa fie penalizata daca refuza sa achite o diferenta de 2,1 miliarde de euro la contributia sa la bugetul Uniunii Europene aferent perioadei 1995-2013. Comisarul european pentru Buget Jacek.

Victoria Beckham, pe locul intai in topul antreprenorilor din Marea Britanie

Victoria Beckham s-a clasat pe locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, intr-un clasament realizat de revista britanica de afaceri Management Today si citat de Mediafax.

Victoria Beckham, pe locul intai in topul antreprenorilor din Marea Britanie

Victoria Beckham s-a clasat pe locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, intr-un clasament realizat de revista britanica de afaceri Management Today.

Marea Britanie are mai multi pensionari saraci decat Romania - studiu

Pensionarii din Marea Britanie sunt printre cei mai saraci din UE si o duc mai rau decat cei din Europa de Est, inclusiv Romania, sustine Daily Express. Cotidianul precizeaza ca 15 tari stau mai bine decat.

Deutsche Bank ar putea fi amendata de SUA si Marea Britanie pentru manipularea Libor

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, se pregateste sa plateasca aproape un miliard de euro 1,3 miliarde dolari), amenzi catre autoritatile de reglementare din SUA si Marea Britanie, astfel incat sa incheie in mod amiabil investigatia privind manipularea dobanzii de referinta Libor, conform unor surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )