Libnet.ro
UNICEF

00:07

EXPLOZIE intr-un club din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
EXPLOZIE intr-un club din Bucuresti

Mai multe persoane au fost ranite, vineri seara, in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc in clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei, unde la acel moment se aflau aproximativ 200 de oameni. continuă pe România Liberă

EXPLOZIE intr-un club din Bucuresti. BILANTUL MORTILOR, in crestere. PRIMELE IMAGINI

Cel putin 26 de persoane au murit si peste 88 au fost ranite vineri seara, in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti, unde la acel moment se aflau aproximativ 200 de oameni.

ULTIMA ORA Explozie intr-un club din Bucuresti: zeci de raniti

Mai multe persoane au fost ranite in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc, vineri seara, in clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei, unde la acel moment se aflau aproximativ 200 de oameni. Potrivit Digi24, din primele informatii sunt peste 40 de raniti.

Striptease intr-un club din Rusia, pentru a castiga un smartphone demodat VIDEO

Doua femei au acceptat sa se dezbrace complet intr-un club din Rusia, pentru a castiga un iPhone 5s. Ele si-au dat jos toate hainele si s-au lasat filmate pe scena, in fata clientilor uluiti de gestul lor.

Rona Hartner si Marius Mihalache vor sustine un spectacol intr-un club din Buzau

Spectacol deosebit, in aceasta saptamana, la Buzau. Doi artisti renumiti, Rona Hartner Marius Mihalache, se vor afla, joi, de la ora 20. 00, pe aceeasi scena, in clubul No Limit. Ei vin la Buzau cu spectacolul De la Edith Piaf la Maria Tanase.

Halloweenul, INTERZIS intr-o scoala din Capitala

Sarbatoarea de Halloween a fost interzisa intr-o scoala din Capitala, in urma unei solicitari trimise de Asocitia Parinti pentru Ora de Religie APOR) catre inspectoratul scolar al sectorului 1 si Ministerul Educatiei.

INCENDIU intr-un hotel din Franta. Un mort si cinci raniti

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite intr-un incendiu care a izbucnit joi, in incinta unui hotel din orasul Nantes.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )