Libnet.ro
UNICEF

10:15

Explozie intr-un restaurant din Spania. Autoritatile anunta zeci de victime - VIDEO

Antena3 Antena3,
Explozie intr-un restaurant din Spania. Autoritatile anunta zeci de victime - VIDEO

Cel putin 50 de persoane au fost ranite in urma exploziei unui cilindru cu gaz in orasul spaniol Malaga, au informat surse medicale, citate de BBC si Reuters, transmite Agerpres. Explozia a avut loc i. continuă pe Antena3

VIDEO Explozie intr-un restaurant din Spania, soldata cu cel putin 70 de raniti

O deflagratie a ranit cel putin 70 de persoane, sambata seara, intr-un restaurant din orasul spaniol Velez-Malaga, relateaza BBC si La Opinion de Malaga. Explozia ar fi fost provocata in urma unei acumulari de gaz, conform primelor informatii.

VIDEO Explozie intr-un restaurant din Spania, soldata cu 74 de raniti

O deflagratie a ranit 74 de persoane, sambata seara, intr-un restaurant din orasul spaniol Velez-Malaga, relateaza BBC si La Opinion de Malaga. Explozia ar fi fost provocata in urma unei acumulari de gaz, conform primelor informatii.

Explozie intr-un bloc din Medgidia: 13 garsoniere afectate de suflul deflagratiei, 80 de persoane evacuate (VIDEO)

Explozie intr-un bloc de garsoniere din Medgidia . Deflagratia s-a produs in aceasta dimineata, dupa ce o butelie a sarit in aer. Un barbat a suferit arsuri si a fost transportat, de urgenta,.

O tanara din Spania a uimit juriul de la Vocea Romaniei nu doar cu vocea: Cand m-am dus la ea am realizat ca e mult mai frumoasa decat vazusem (VIDEO)

O tanara din Spania a facut senzatie la Vocea Romaniei. Cantareata profesionista, Barbara Isasi provine dintr-o zona de langa Barcelona si canta in formatia.

Atac armat intr-o scoala din Statele Unite

Cel putin doi elevi au fost raniti dupa ce un individ a deschis focul, miercuri, intr-o scoala din statul american Carolina de Sud. Autoritatile au evacuat institutia de.

Zeci de elevi, raniti intr-un atac intr-o scoala din Germania

Zeci de elevi au fost raniti usor, miercuri, intr-un atac cu spray iritant intr-o scoala din orasul german Bermen. Potrivit presei locale, cel putin 66 de copii au avut nevoie de ingrijiri.

Descoperire socanta! 12 cadavre cu urme de violenta, gasite intr-un rau din Mexic

Douasprezece cadavre prezentand semne de violenta au descoperite intr-un rau din vestul Mexicului, in apropierea unui lac foarte popular printre americanii expatriati, au anuntat joi.

Atac armat intr-o scoala din statul american Carolina de Sud: Cel putin doi elevi au fost raniti (FOTO)

Un individ a deschis focul miercuri intr-o scoala din statul american Carolina de Sud, cel putin doi elevi si un profesor fiind raniti, informeaza Mediafax. Atacul a avut loc intr-o scoala.

NEWS ALERT. Atac armat intr-o scoala din Statele Unite

Cel putin doi elevi au fost raniti dupa ce un individ a deschis focul, miercuri, intr-o scoala din statul american Carolina de Sud, presupusul autor al atacului fiind retinut. stire in curs de actualizare .

FOTO. Explozie intr-un bloc de garsoniere din Medgidia. 80 de persoane au fost evacuate

O explozie a avut loc, vineri dimineata, intr-un bloc de garsoniere din Medigidia .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )