Libnet.ro
UNICEF

15:30

Explozie intr-un cartier de case din Constanta. Un barbat a fost ranit

Adevărul Adevărul,
Explozie intr-un cartier de case din Constanta. Un barbat a fost ranit

O explozie a fost inregistrata in seara de miercuri, 24 aprilie, intr-un cartier de case din Constanta. Din primele informatii, un imobil a fost afectat. continuă pe Adevărul

Barbat anchetat de Politie dupa ce a initiat o campanie de strangere de fonduri pentru repararea Cazinoului din Constanta: Le stau la dispozitie

Politia a deschis o ancheta in cazul strangerii de fonduri initiate pe Facebook, pentru repararea Cazinoului din Constanta. Constanteanul care a avut ideea campaniei spune ca nu l-a contactat nimeni de la Politie.

Jaf la o sala de jocuri de noroc din Constanta

Un barbat a oprit curentul si a intrat cu fata acoperita, miercuri dimineata, intr-o sala de jocuri de noroc din localitatea 23 August, judetul Constanta, si, amenintand casierul cu un cutit, a reusit sa fuga cu sume importante de bani, transmite Mediafax.

S-a speriat foarte tare si a cerut ajutorul politistilor din Constanta. Ce au descoperit acestia in locuinta adolescentei de 16 ani

O adolescenta de 16 ani, din Constanta, a cerut ajutorul politistilor pentru a rezolva un conflict pretrecut in propria ei locuinta. Politistii au identificat un barbat de 42 de ani, tatal.

Jaf la o sala de jocuri din Constanta. Hotul, inarmat cu un cutit, a furat peste 9.000 de lei

Jaf miercuri dimineata la o sala de jocuri din Constanta. Politistii au fost alertati la ora 4. 30 ca o persoana necunoscuta a patruns in incinta acestei sali si a amenintat cu cutitul un.

Parintii lor sunt din Constanta si au divortat in urma cu noua ani, insa calvarul a tot continuat. La doar 13 ani, fetele lor au luat o decizie socanta. Nici judecatorii nu le mai pot convinge de nimic. Vor sa mearga pana la capat

Doua minore de 13 ani din Constanta au luat o hotarare socanta, dupa ce tatal lor le-a chinuit si pe ele si pe mama lor timp indelungat. Comportamentul unui constantean le-a determinat pe fiice.

Un sofer mort de beat din Constanta a facut prapad in fata unei sectii de Politie - VIDEO

Un barbat de 50 de ani a condus un autoturism pe DN38, dinspre Comana catre Negru Voda iar la un moment dat, ajungand in dreptul sediului Politiei Negru Voda, a pierdut controlul asupra directiei. Barbatul a.

Era luni dimineata intr-un autobuz din Constanta, cand i s-a parut ca vede pe cineva cunoscut. Cand s-a uitat mai bine, a incremenit: Era chiar el!

Angajatii Primariei Constanta, in frunte cu primarul Decebal Fagadau, si viceprimarii Costin Rasauteanu, respectiv Dumitru Babu, au mers dimineata la serviciul cu autobuzul. Astfel, acestia s-au alaturat.

Alexandru din Zalau a fost diagnosticat anul trecut cu o grava afectiune a inimii. Medicii nu-i mai dadeau nicio sansa, dar intr-o zi, a primit un telefon care i-a schimbat viata

Anul trecut, in primavara, Alexandru din Zalau a fost diagnosticat cu o grava afectiune cardiaca. Medicii nu-i dadeau prea multe sanse si avea nevoie urgenta de un transplant. Nu credea ca se va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )