Libnet.ro
UNICEF

15:01

Explozie in Liban: cel putin zece persoane au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Explozie in Liban: cel putin zece persoane au fost ranite

Cel putin zece persoane au fost ranite duminica in Liban intr-o explozie produsa intr-un depozit de . continuă pe România Liberă

OLT: Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Cinci persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, intr-un accident produs in judetul Olt, fiind implicate trei autovehicule. Politistii fac cercetari pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier, potrivit News.

Masacru in doua sate din Niger: cel putin o suta de civili au fost ucisi cu salbaticie de teroristi jihadisti

Cel putin o suta de civili au fost ucisi intr-o singura zi in atacuri comisede teroristi pe motociclete,in doua sate din vestul statului Niger, in ceea ce ar putea fi cel mai grav masacru impotriva civililor in aceasta tara vizata de grupari jihadiste, potrivit Agerpres.

Accident mortal: un barbat a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite!

Vineri seara, o tragedie a avut loc in judetul Ialomita. O tanara de 22 de ani a fost implicat intr-un accident rutier, in care un barbat a murit, iar alte patru persoane au fost grav ranite. Autoturismul in.

Doi cai, lasati nesupravegheati, au provocat un accident de circulatie. Doua persoane au fost ranite in Vaslui

In noaptea de sambata spre duminica, doi cai au fost lasati nesupravegheati, in zona industriala a municipiului Vaslui. Cei doi armasari au fost loviti de o masina, iar in urma impactului, cele doua.

Valeriu Gheorghita: De luni, activitatea va fi inceputa in peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare. Ar trebui sa avem cel putin 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat sambata seara ca din 4 ianuarie vor incepe activitatea de vaccinare 90% dintre cele 370 de centre de vaccinare din Romania si ar trebui sa se ajunga la 20. 000 de persoane vaccinate pe zi. Ne creeaza posibilitatea cat se poate de reala ca, din a doua jumatate a lunii ianuarie, sa incepem vaccinarea pentru etapa a doua din Strategia de vaccinare, a spus el.

90% din centrele de vaccinare vor functiona incepand de luni. Valeriu Gheorghita: Ar trebui sa avem cel putin 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din Romania a anuntat sambata seara ca odata cu data de 4 ianuarie ar trebui sa inceapa vaccinarea in peste 90% din cele 370 de.

Cel putin cinci morti dupa o alunecare de teren produsa in Norvegia

Echipele de interventie din Norvegia au descoperit cel de-al cincilea cadavru, la patru zile dupa o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )