Libnet.ro
UNICEF

16:30

EXPLOZIE la un liceu din New York: Trei persoane au fost RANITE, in urma deflagratiei

România Liberă România Liberă,
EXPLOZIE la un liceu din New York: Trei persoane au fost RANITE, in urma deflagratiei

Trei muncitori au fost raniti, dupa ce o conducta de gaze a explodat, joi, seara in timpul unor lucrari de constructii la liceul John F. Kennedy din New York. continuă pe România Liberă

Explozie la un liceu din New York. Trei persoane au fost ranite

O conducta de gaze a explodat joi seara in timpul unor lucrari de constructii la liceul John F. Kennedy din New York, ranind trei muncitori si provocand pagube pe trei etaje ale cladirii, au anuntat.

New York: Trei persoane au fost ranite si trei etaje ale unui liceu au fost avariate, dupa ce o conducta de gaze a explodat

Trei persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce o conducta de gaze a explodat in timpul unor lucrari de constructii la liceul John F. Kennedy din New York, scrie New York Times. Politia a precizat ca sapte.

Faze Tari: Noua atractie turistica din New York. Vizitatorii se pot fotografia cu tinere topless, pictate pe bust; Prostituatele din Italia, obligate sa poarte veste reflectorizante; Rusii au executat 50 de boboci de rata care au patruns ilegal in tara

Orasul in care nimeni nu iese din casa de ani de zile. Motivul este incredibil!O localitate din statul brazilian Sao Paolo arata ca un oras-fantoma. O frizerie din SUA tunde gratuit copiii cu o conditie. Vezi care e aceasta! Intr-o frizerie din SUA copii se pot tunde gratuit daca indeplinesc o.

Soferul turc ce a provocat accidentul de autocar din judetul Braila in care au murit trei persoane a fost retinut

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, soldat cu decesul a trei persoane cu varste cuprinse intre sase si 15 ani si ranirea altor 27, a fost retinut, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, informeaza Mediafax.

Trei persoane au fost retinute de procurorii DIICOT pentru trafic de migranti

Procurorii DIICOT au retinut trei persoane pentru trafic de migranti sub acuzatia ca faceau parte dintr-o retea formata din cetateni romani, bulgari si turci care racola persoane de nationalitate siriana si.

Bank of New York Mellon plateste 15 milioane dolari intr-un acord amiabil cu SEC

Bank of New York Mellon BNY Mellon) a acceptat sa plateasca aproape 15 milioane de dolari ca sa puna capat acuzelor potrivit carora a incalcat legea antimita prin faptul ca a angajat persoane care erau rude ale unor oficiali din Orientul Mijlociu.

Vladimir Putin manifesta disponibilitate pentru o intrevedere cu Barack Obama la New York

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, va analiza constructiv orice solicitare a Statelor Unite privind o intrevedere cu omologul sau american, Barack Obama, cu ocazia vizitei la New York in septembrie, pentru sesiunea Adunarii Generale ONU, anunta ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Relatiile dintre Statele Unite si Rusia s-au deteriorat in ultimii ani, in contextul crizei din Ucraina. Vladimir Putin si Barack Obama au vorbit ultima data fata in fata in noiembrie 2014.

Putin se gandeste sa mearga la sesiunea Adunarii Generale ONU, de la New York

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, intentioneaza sa participe la sesiunea Adunarii Generale a Natiunilor Unite, care va incepe la New York pe 15 septembrie, a anuntat ministrul rus de Externe, Serghei.

Vladimir Putin s-ar putea intalni cu Barack Obama la New York

Vladimir Putin va analiza constructiv orice solicitare a Statelor Unite privind o intrevedere cu omologul sau american, Barack Obama, cu ocazia vizitei la New York in septembrie, pentru sesiunea Adunarii Generale ONU, a anuntat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Vladimir Putin vrea sa participe la sesiunea Adunarii Generale ONU de la New York

Presedintele rus, Vladimir Putin, intentioneaza sa ia parte la sesiunea Adunarii Generale a Natiunilor Unite care va incepe pe 15 septembrie la New York, potrivit Agerpres. Presedintele Vladimir Putin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )