Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vladimir Putin s-ar putea intalni cu Barack Obama la New York

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin s-ar putea intalni cu Barack Obama la New York

Vladimir Putin va analiza constructiv orice solicitare a Statelor Unite privind o intrevedere cu omologul sau american, Barack Obama, cu ocazia vizitei la New York in septembrie, pentru sesiunea Adunarii Generale ONU, a anuntat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin: Forte externe ar putea destabiliza Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri, in timp ce-si continua vizita in Crimeea, ca inca exista amenintari externe ce planeaza asupra acestei peninsule anexate anul trecut de Rusia, consemneaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Hillary Clinton se opune exploatarii petrolului in Oceanul Arctic, distantandu-se de Barack Obama

Hillary Clinton, favorita in cursa Partidului Democrat american pentru stabilirea candidatului la presedintia SUA, se opune exploatarii resurselor petroliere in regiunea arctica, distantandu-se astfel de linia politica a Administratiei Barack Obama.

Playlistul Casei Albe: Piesele preferate ale liderului american Barack Obama

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si-a dezvaluit preferintele muzicale din aceasta vara, dupa ce Casa Alba s-a alaturat, oficial, platformei de muzica online Spotify, scrie AP in pagina electronica, citata de Mediafax.

Barack Obama are pe Spotify un playlist cu melodii de zi si unul cu melodii ce pot fi rulate seara sau noaptea

Presedintele Barack Obama este prezent de acum si pe platforma digitala de streaming Spotify. Seful de la Casa Alba are pe aceasta platforma o lista cu melodii care pot fi ascultate in cursul zilei si alta cu.

Vladimir Putin vrea sa participe la sesiunea Adunarii Generale ONU de la New York

Presedintele rus, Vladimir Putin, intentioneaza sa ia parte la sesiunea Adunarii Generale a Natiunilor Unite care va incepe pe 15 septembrie la New York, potrivit Agerpres. Presedintele Vladimir Putin.

Vladimir Putin, expeditie subacvatica in Marea Neagra: Presedintele rus s-a scufundat la bordul unui minisubmarin (VIDEO)

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a scufundat la bordul unui minisubmarin in Marea Neagra, in largul peninsulei Crimeea, in cadrul unei expeditii a Societatii Geografice Ruse, relateaza Russia Today. Putin a.

Vladimir Putin s-a scufundat in Marea Neagra. Ce a facut cand s-a intors la mal

Presedintele rus s-a urcat intr-un mini-submarin si s-a scufundat la 83 de metri adancime in largul peninsulei Crimeea. Vladimir Putin a coborat in apele Marii Negre ca sa vada o epava veche de 10 secole. El.

Moscova: Vladimir Putin face o calatorie cu un mini-submarin pentru a analiza o epava de pe coasta peninsulei Crimeea

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a scufundat la 83 de metri adancime, pentru a analiza o epava din secolul al X-lea.

Chipul lui Vladimir Putin, format in zbor de un stol de pasari

De-a lungul timpului, Vladimir Putin a fost imortalizat in zeci de tablouri. Multe inedite cum ar fi cele realizate din cartuse de mitraliera. Dar niciunul nu-l va intrece pe cel pe care il vedeti acum. Un stol de.

VIDEO: Vladimir Putin, in adancurile Marii Negre. De ce s-a scunfundat liderul rus intr-un batiscaf, in Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin s-a scufundat intr-un batiscaf pe fundul Marii Negre, nu departe de tarmul Crimeei, pentru a observa epave ale unor corabii ce dateaza din secolele IX-X, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2573 seconds )