Libnet.ro
UNICEF

05:15

Explozie la o rafinarie din Franta. Cinci persoane au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Explozie la o rafinarie din Franta. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-o explozie care a avut loc la o rafinarie din nord-vestul Frantei. continuă pe România Liberă

Explozie puternica la o rafinarie din Franta! Cinci persoane au fost ranite

O explozie puternica a avut loc la Rafinaria companiei Total din localitatea Gonfreville-lOrcher, din nord-vestul Frantei, in urma careia cinci persoane au fost ranite. Explozia s-a produs pe fondul.

FOTO + VIDEO. Explozie puternica in centrul Chinei. Sapte persoane au murit, aproape 100 au fost ranite

Cel putin sapte persoane au murit si aproape 100 au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un oras din centrul Chinei, ca urmare a unei explozii puternice.

FOTO: Accident feroviar grav in Camerun. 55 de persoane au murit, 600 au fost ranite

55 de persoane au murit si aproximativ 600 au fost ranite, vineri, in Camerun, dupa ce un tren de calatori a deraiat.

Trei persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a lovit un tren in apropiere de Timisoara

Trei persoane au fost grav ranite, in noaptea de joi spre vineri, in urma unui accident produs in localitatea Giroc, aflata la marginea Timisoarei, dupa ce soferul unei masini a depasit coloana de autoturisme aflata la trecerea la nivel cu calea ferata, a ignorat semnalele acustice si luminoase ale barierei si a lovit un tren Sageata Albastra, transmite News. ro.

FOTO + VIDEO. Luare de ostatici la o academie de politie din Pakistan. Cel putin 20 de persoane ar fi fost ranite intr-un schimb de flacari

Mai multe persoane de la o academie de politie din localitatea pakistaneza Quetta au fost luate drept ostatici, luni seara, de patru atacatori, potrivit purtatorului de cuvant al provinciei Balochistan, Anwar Ul Haq.

Atac terorist in desfasurare la o academie de politie din Pakistan. Cel putin 17 persoane au fost ranite

Mai multi barbati inarmati au atacat, luni seara, o academie de politie din orasul pakistanez Quetta, relateaza presa internationala. Cateva sute de cadeti se aflau in complex la momentul atacului, in timp ce armata pakistaneza a demarat o operatiune impotriva atacatorilor, aflata in curs de desfasurare.

Nu vorbesti cu ea asa, rasistule! Nu exista decat un singur STAPAN si acela este Allah. Un profesor din Franta, batut de doi indivizi pentru ca a certat un elev

Un profesor din Franta a fost batut de doi indivizi dupa ce profesorul mustrase, cu cateva zile in urma, unul dintre copiii din clasa pentru ca isi jignea colegii. Profesorul Paul Langevin a.

Incidente la mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania din Capitala: Jandarmii au intervenit in forta si au retinut cel putin cinci persoane

Mii de persoane au iesit in strada in Piata Victoriei din Bucuresti pentru a manifesta pentru unirea Basarabiei cu Romania. Actiuni similare au loc in mai multe locuri din tara si din.

Incidente la mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania din Capitala: Jandarmii au intervenit in forta si au retinut cel putin cinci persoane (VIDEO)

Mii de persoane au iesit in strada in Piata Victoriei din Bucuresti pentru a manifesta pentru unirea Basarabiei cu Romania. Actiuni similare au loc in mai multe locuri din tara si din.

Brad Pitt si Angelina Jolie isi impart bunurile: Vila din Franta, vanduta cu suma de 50 milioane euro (FOTO)

Domeniul Chateau Miraval al sotilor Jolie-Pitt a fost scos la vanzare din aceasta saptamana pentru suma de aproximativ 50 de milioane de euro, anunta Agerpres. Castelul aflat in localitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.21 seconds )