Libnet.ro
UNICEF

13:30

Explozie puternica la o rafinarie din Franta! Cinci persoane au fost ranite

B1 B1,
Explozie puternica la o rafinarie din Franta! Cinci persoane au fost ranite

O explozie puternica a avut loc la Rafinaria companiei Total din localitatea Gonfreville-lOrcher, din nord-vestul Frantei, in urma careia cinci persoane au fost ranite. Explozia s-a produs pe fondul. continuă pe B1

Explozie la o rafinarie din Franta. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-o explozie care a avut loc la o rafinarie din nord-vestul Frantei.

FOTO + VIDEO. Explozie puternica in centrul Chinei. Sapte persoane au murit, aproape 100 au fost ranite

Cel putin sapte persoane au murit si aproape 100 au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un oras din centrul Chinei, ca urmare a unei explozii puternice.

Nu vorbesti cu ea asa, rasistule! Nu exista decat un singur STAPAN si acela este Allah. Un profesor din Franta, batut de doi indivizi pentru ca a certat un elev

Un profesor din Franta a fost batut de doi indivizi dupa ce profesorul mustrase, cu cateva zile in urma, unul dintre copiii din clasa pentru ca isi jignea colegii. Profesorul Paul Langevin a.

Incidente la mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania din Capitala: Jandarmii au intervenit in forta si au retinut cel putin cinci persoane

Mii de persoane au iesit in strada in Piata Victoriei din Bucuresti pentru a manifesta pentru unirea Basarabiei cu Romania. Actiuni similare au loc in mai multe locuri din tara si din.

Incidente la mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania din Capitala: Jandarmii au intervenit in forta si au retinut cel putin cinci persoane (VIDEO)

Mii de persoane au iesit in strada in Piata Victoriei din Bucuresti pentru a manifesta pentru unirea Basarabiei cu Romania. Actiuni similare au loc in mai multe locuri din tara si din.

Brad Pitt si Angelina Jolie isi impart bunurile: Vila din Franta, vanduta cu suma de 50 milioane euro (FOTO)

Domeniul Chateau Miraval al sotilor Jolie-Pitt a fost scos la vanzare din aceasta saptamana pentru suma de aproximativ 50 de milioane de euro, anunta Agerpres. Castelul aflat in localitatea.

Brad si Angelina au inceput sa isi imparta averea! Starurile de la Hollywood isi vand castelul Miraval din Franta (FOTO)

Angelina Jolie si Brad Pitt se pregatesc sa scoata la vanzare castelul din sudul Frantei, unde a avut loc ceremonia de casatorie a celor doi, in anul 2014. Proprietatea impunatoare care are si un.

FOTO + VIDEO. Alerta la un supermarket din Belgia. Magazinul a fost evacuat, dupa ce un barbat inarmat cu un Kalasnikov a deschis focul

Un supermarket din sudul Belgiei a fost evacuat, sambata dimineata, dupa ce autoritatile au fost semnalate cu privire la prezenta unui barbat inarmat.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )