Libnet.ro
UNICEF

11:31

Expozitie de flori la Gradina Botanica din Galati

România Liberă România Liberă,
Expozitie de flori la Gradina Botanica din Galati

La Gradina Botanica de la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii CMSN) Galati a fost inaugurata ieri cea de-a 20-a editie a expozitiei temporare ExpoFlora - Flori la malul Dunarii, eveniment care reuneste in fiecare an institutii publice si firme private sau horticultori, care prezinta noutati din domeniul horticulturii, cele mai noi varietati horticole obtinute si aranjamente florale deosebite. continuă pe România Liberă

Politia Locala din Galati a primit drapelul de lupta

Politia Locala din Galati este a doua din tara, dupa cea din sectorul 2 din Capitala, care are drapel de lupta. Primarul Marius Stan a inmanat drapelul de lupta in cadrul unei ceremonii care a avut loc in preziua sarbatoririi pe 21 mai, de Sfintii Constantin si Elena, a Zilei Politiilor Locale.

Viata pe dos: Un muzeu din Galati s-a mutat intr-un bloc, Judecatoria din Buzau va avea sediul intr-un mall, iar un cioban a ajuns la urgente dupa ce a fost muscat de un miel

In ultimele zile, in presa au aparut articole despre cele mai bizare lucruri care se intampla in Romania. Spre exemplu, Muzeul de Arta Vizuala din Galati exista de vreo doi ani intr-un spatiu.

Panica pe o strada din Galati! Doua case si o reprezentanta auto au fost curprinse de flacari

A fost panica pe o strada din Galati, dupa ce doua case si o reprezentanta auto au fost curprinse de flacari. Totul a pornit de la un barbat de 44 de ani care, baut fiind, a adormit cu tigara in mana. Fl.

Incendiu PUTERNIC la o locuinta din Galati

Un incendiu puternic s-a produs, miercuri seara, la o locuinta din municipiul Galati. Autoritatile au precizat ca exista riscul ca flacarile sa se extinda la cladirea unde functioneaza o reprezentanta auto, situata in imediata apropiere, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )