Libnet.ro
UNICEF

11:45

Extensia din Alba Iulia a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca se modernizeaza cu fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Extensia din Alba Iulia a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca se modernizeaza cu fonduri europene

In cadrul unui proiect REGIO 2014-2020, Extensia Alba Iulia a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca UTCN)va beneficia de peste 1,9 milioane euro pentru modernizarea si dotarea infrastructurii de educatie a extensiei din Alba Iulia apartinand UTCN. continuă pe Adevărul

Brutaria din Alba Iulia unde au fost depistate 6 cazuri de coronavirus se redeschide. Conditiile impuse de DSP

In urma finalizarii anchetei epidemiologice si a constatarii faptului ca au fost indeplinite toate masurile de igienizare impuse, specialistii DSP Alba au stabilit ca unitatea de panificatie din Alba Iulia inchisa in data de 29 aprilie 2020 ca urmare a depistarii unui focar de coronavirus, isi poate relua activitatea, dar doar cu respectarea anumitor masuri.

Un barbat de 47 de ani care face dializa s-a vindecat de coronavirus in spitalul din Alba Iulia

Un barbat de 47 de ani care efectueaza dializa a fost declarat vindecat de COVID-19 si urmeaza sa fie externat dupa aproape o luna in care a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia.

Platforma de comenzi si livrari de mancare foodpanda s-a lansat la Alba Iulia. Ce restaurante sunt in lista

Foodpanda, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, si-a extins operatiunile in municipiul Alba Iulia. Astfel, incepand cu aceasta luna, locuitorii vor putea comanda mancare prin intermediul platformei de la restaurantele partenere din oras.

Primaria Alba Iulia continua investitiile in Cetate. Proiect de 1,3 milioane de euro pentru modernizarea unor spatii din santul nordic

Primaria Alba Iulia a demarat procedurile pentru proiectarea si executia lucrarilor de reconversie functionala a santului exterior, pe latura de nord a Cetatii Alba Carolina.

Accident mortal intre doua masini care circulau cu 40 si 44 kmh. Victima a fost un cetatean spaniol. Ce pedeapsa a primit soferul vinovat

O instanta de judecata din Alba Iulia a pronuntat prima hotarare intr-un dosar cu obiectul uciderea din culpa constituit dupa producerea unui accident mortal, in februarie 2017, pe DN1, in zona comunei Miraslau.

Cum a gestionat DSP focarele de COVID 19 din Alba. Actiunea medicilor pas cu pas, de la primele cazuri si pana la vindecarea pacientilor

Cele trei focare de infectare cu noul coronavirus din Alba au fost anihilate. Specialistii de la Directia de Sanatate Publica explica modul de interventie in aceste cazuri care erau, la un moment dat, critice.

Focar de coronavirus intr-un sat din Alba. Primarul a fost amenintat pentru ca sustine testarea tuturor locuitorilor

Un inceput de focar de coronavirus se manifesta intr-un sat al comunei Salistea din Alba. primarul spune ca a fost amenintat de oameni pentru ca a cerut testarea tuturor locuitorilor.

Masuri pentru limitarea noului focar de coronavirus din Alba. 12 persoane testate pozitiv au fost internate in spital

Focarul de coronavirus din comuna Salistea, judetul Alba, se extinde dupa ce autoritatile sanitare au testat pozitiv inca 8 persoane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )