Libnet.ro
UNICEF

22:30

Se extrag date din cutiile negre ale zborului MH17: Vor alimenta ancheta internationala

Antena3 Antena3,
Se extrag date din cutiile negre ale zborului MH17: Vor alimenta ancheta internationala

Experti din cadrul Biroului britanic de ancheta AAIB au inceput miercuri dupa-amiaza sa extraga datele din cele doua cutii negre ale avionului care efectua zborul MH17 si care s-a prabusit joi in estul. continuă pe Antena3

Experti britanici au inceput sa extraga date din cutiile negre ale zborului MH17

Experti din cadrul Biroului britanic de ancheta AAIB au inceput miercuri dupa-amiaza sa extraga datele din cele doua cutii negre ale cursei MH17 care s-a prabusit joi in estul Ucrainei doborat de o.

Cutiile negre ale zborului MH17 Malaysia Airlines au ajuns pe mainile anchetatorilor olandezi

Anchetatorii olandezi au primit cutiile negre ale zborului MH17, a anuntat Ministerul olandez alAfacerilor Externe. Cutiile negre ale zborului MH17 au fost transmise anchetatorilor olandezi de la Biroul de Secur.

Un avion belgian va aduce in Marea Britanie cutiile negre ale zborului MH17

Un avion militar belgian a decolat marti dupa-amiaza si se indrepata catre Kiev cu misiunea de a aduce in Marea Britanie cutiile negre ale avionului care efectua zborul MH17. Avionul de tip Embraer a decolat.

Cutiile negre ale zborului MH17 urmeaza sa fie decriptate in Marea Britanie

Inregistrarile efectuate de catre cutiile negre ale avionului malaysian, probabil doborat de catre o racheta joi, pe cand se afla in spatiul aerian al Ucrainei, ar urma sa fie decriptate in Marea Britanie, a.

Guvernul ucrainean anunta ca experti britanici se vor ocupa de decriptarea cutiilor negre ale zborului MH17

Guvernul ucrainean anunta ca Marea Britanie se va ocupa de decriptarea cutiilor negre ale avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, prabusit in estul tarii, cu 298 de persoane la bord. Executivul de.

VIDEO LIVETEXT Catastrofa aeriana din Ucraina. Trupurile neinsufletite ale victimelor ajung la rude. Spectacol mediatic la predarea cutiilor negre ale zborului MH17. Rusia, in fata unor noi sanctiuni

Amenintate de descompunere in arsita verii ucrainene, trupurile victimelor accidentului aviatic MH17 au fost luate in sfarsit luni din zona catastrofei, semn al unui potential progres. Marti dimineata, un tren frigorific care transporta ramasitele persoanelor de cetatenie olandeza este in drum spre Harkov, a anuntat premierul olandez Mark Rutte. Cadavrele urmeaza sa ajunga in Olanda unde vor fi identificate. Ora 10. 50 Un punct de control al armatei ucrainene a fost tinta unui atentat sinucigas in noaptea de luni spre marti, a declarat pentru un post de televiziune un purtator de cuvant pentru operatiunea anti-terorista impotriva separatistilor prorusi din estul Ucrainei, conform Reuters. Ora 10. 30 Cativa oameni protesteaza in fata Ambasadei Rusiei la Kuala Lumpur, conform The GuradianOra 8. 30 Rebelii prorusi au postat pe Twitter imagini ale documentelor semnate cu reprezentantii Malaeziei.

VIDEO LIVETEXT Catastrofa aeriana din Ucraina. Trupurile neinsufletite ale victimelor ajung la rude. Spectacol la predarea cutiilor negre ale zborului MH17. Rusia, in fata unor noi sanctiuni

Amenintate de descompunere in arsita verii ucrainene, trupurile victimelor accidentului aviatic MH17 au fost luate in sfarsit luni din zona catastrofei, semn al unui potential progres. Marti dimineata, un tren frigorific care transporta ramasitele persoanelor de cetatenie olandeza este in drum spre Harkov, a anuntat premierul olandez Mark Rutte. Cadavrele urmeaza sa ajunga in Olanda unde vor fi identificate.

Insurgentii prorusi sustin ca au gasit cutiile negre ale avionului malaysian

Insurgentii prorusi din regiunea Donetk au anuntat ca au gasit cutiile negre ale avionului de pasageri prabusit joi, informeaza AFP. Au fost gasite aparate care ar putea fi cutiile negre, a declarat.

Insurgentii prorusi sustin ca AU GASIT cutiile negre ale avionului doborat in Ucraina

Insurgentii prorusi din regiunea Donetk au anuntat ca au gasit cutiile negre ale avionului de pasageri prabusit joi, informeaza AFP. Au fost gasite aparate care ar putea fi cutiile negre, a declarat.

Cutiile negre ale avionului prabusit in Ucraina, predate oficialilor din Malaezia

Separatistii prorusi au predat unor oficiali malaysieni, in cursul noptii de luni spre marti, la Donetk, cutiile negre ale avionului prabusit joi intr-o zona din estul Ucrainei. in acelasi timp, ei au anun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )