Libnet.ro
UNICEF

20:15

Insurgentii prorusi sustin ca au gasit cutiile negre ale avionului malaysian

B1 B1,
Insurgentii prorusi sustin ca au gasit cutiile negre ale avionului malaysian

Insurgentii prorusi din regiunea Donetk au anuntat ca au gasit cutiile negre ale avionului de pasageri prabusit joi, informeaza AFP. Au fost gasite aparate care ar putea fi cutiile negre, a declarat. continuă pe B1

Insurgentii prorusi sustin ca AU GASIT cutiile negre ale avionului doborat in Ucraina

Insurgentii prorusi din regiunea Donetk au anuntat ca au gasit cutiile negre ale avionului de pasageri prabusit joi, informeaza AFP. Au fost gasite aparate care ar putea fi cutiile negre, a declarat.

Insurgentii prorusi sustin ca au gasit cutiile negre ale avionului malaysian

Insurgentii prorusi din regiunea Donetk au anuntat ca au gasit cutiile negre ale avionului de pasageri prabusit joi, informeaza AFP .

Martori la locul tragediei: A fost gasita una din CUTIILE NEGRE ale avionului

O cutie neagra a avionului a fost gasita, au declarat vineri salvatori care actionau la locul prabusirii pentru AFP. Ei nu erau in masura sa spuna daca este vorba despre aparatul care inregistreaza.

Unde au disparut cutiile negre ale avionului Malaysia Airlines?

La trei zile de la doborarea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines pe teritoriul ucrainean, cutiile negre ale aeronavei inca nu au intrat in posesia anchetatorilor internationali. Separatistii prorusi din regiune, considerati responsabili de tragedie, au impiedicat expertii europeni si ai OSCE sa securizeze perimetrul. Mai mult decat atat, rebelii sunt acuzati ca au contaminat zona si au distrus voit probe relevante.

Avion doborat in Ucraina. Interceptari in care separatistii prorusi sunt somati sa caute cutiile negre: Moscova intreaba unde sunt! Trebuie sa le gasim repede

Serviciul secret al Ucrainei SBU) a publicat, duminica, o noua interceptare telefonica in care unul dintre comandantii militiilor separatiste din Donetk, Oleksandr Hodarkovski, le cere subordonatilor sai sa faca rost de toate doveziile importante de la fata locului, precum si sa localizeze cutiile negre ale avionului malaysian, deoarece Moscova intreaba de ele, noteaza publicatia KyivPost.

Lavrov: Moscova nu va lua cutiile negre ale aeronavei Boeing. Una dintre cutii se afla deja in Rusia

Rusia nu intentioneaza sa ia pentru studiere cutiile negre ale aeronavei Boeing, care s-a prabusit in estul Ucrainei, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in interviul acordat postului public de televiziune Rudsia, Rossia-24. Una dintre cele doua cutii ar fi fost trimisa deja spre Moscova, ceea ce ar compromite din start orice ancheta cu privire la avionul MH17, care a fost doborat cu o racheta.

Kievul sustine ca insurgentii prorusi distrug, cu sustinerea Rusiei, dovezile in cazul avionului

Insurgentii prorusi incearca sa distruga, cu sustinerea Rusiei, probele in ancheta privind doborarea avionului malaysian, acuza Guvernul de la Kiev, citat de AFP .

Kiev: Insurgentii prorusi distrug probele din ancheta privind avionul doborat

Insurgentii prorusi incearca sa distruga, cu sustinerea Rusiei, probele in ancheta privind doborarea avionului malaysian, acuza Guvernul de la Kiev, citat de AFP, conform Mediafax. Insurgentii prorusi.

Lavrov: Rusia nu-si doreste cutiile negre!

Moscova nu intentioneaza sa confiste inregistrarile de zbor ale avionului malaiezian prabusit ieri in Ucraina, anunta ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov. El a explicat ca o asemenea masura ar.

Insurgentii prorusi, dispusi la un scurt armistitiu

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei sunt dispusi sa accepte un armistitiu scurt dupa doborarea avionului Boeing 777 care avea la bord aproape 300 de persoane si se indrepta spre Kuala Lumpur. Anuntil a fost facut de catre liderul separatistilor din est, Alexandr Borodai.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )