Libnet.ro
UNICEF

16:30

De ce extrema Stanga si extrema Dreapta din Germania au o afinitate comuna pentru Rusia

Hotnews Hotnews,
 De ce extrema Stanga si extrema Dreapta din Germania au o afinitate comuna pentru Rusia

Asemanarile dintre partidele de extrema Sozialistische Einheitspartei Deutschlands SED -stanga) si Alternative fur Deutschland AfD-dreapta) pot parea greu de gasit, totusi, cand vine vorba de Rusia si de presedintele Putin, ambele par sa aiba idei si sentimente comune, scrie Il Giornale. continuă pe Hotnews

Fiica presedintele Bundestag-ului, sotie de viceprim-ministru, va deveni directorul de programe al grupului de radiodifuziune publica din Germania

Christine Strobl, fiica lui Wolfgang Schauble, presedintele Bundestag-ului CDU), si sotia lui Thomas Strobl, viceprim-ministru din Baden-Wurttemberg, va fi directorul de programe al ARD, grupul de radiodifuziune.

Taxatoare intr-un autobuz din Suceava, batuta crunt pentru ca a tusit Un barbat a atacat-o strigand are COVID

O taxatoare dintr-un autobuz din Suceava a fost batuta cu pumnii si picioarele, trantita la podea si trasa din autobuz de un barbat doar pentru ca a tusit. Femeia e acum in concediu medical, are o mana in ghips si o rana la picior.

Orban: Daca un profesor face doar sase din zece ore online, pentru patru nu trebuie platit. E simplu

Profesorii nu trebuie platiti pentru orele online pe care nu le sustin, iar cei care refuza sa predea astfel nu au ce cauta in sistem, spune premierul Ludovic Orban.

Tataru sustine ca in toate spitalele din Bucuresti sunt locuri pentru pacientii cu COVID-19: Gestionarea locurilor si a pacientilor revine medicului curant Speram sa mentinem cazurile noi la 2.000

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca ne aflam in cea de a doua faza a primului val al pandemiei de coronavirus si ca spera ca aceasta crestere a numarului zilnic de imbolnaviri sa poata fi mentinuta la 2. 000 si, daca sunt respectate masurile de protectie, sa scada apoi la 1. El mai sustine ca sunt locuri in spitalele din Bucuresti pentru pacientii COVID-19, precizand ca 176 de bolnavi sunt intubati la Terapie Intensiva.

O noua campanie de constientizare a pericolelor din mediul online, lansata pentru pentru copii

Unul dintre producatorii si dezvoltatorii de solutii criptografice si servicii din Romania lanseaza campania de constientizare Cyber4Kids, prin care internetul devine mai prietenos pentru copii, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )