Libnet.ro
UNICEF

20:45

Fabrica din Vrancea care a renuntat la lohn si acum are afaceri de 44 milioane euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fabrica din Vrancea care a renuntat la lohn si acum are afaceri de 44 milioane euro

Dupa Revolutie, familia Simiz punea bazele unei afaceri in industria textila care avea sa devina, doua decenii mai tarziu, unul dintre cei mai mari producatori de articole vestimentare din Romania. Astazi, Pandora Prod. are clienti precum Massimo. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Sistemul este format din cei care stau in cea mai mare parte a vietii lor profesionale in functii importante si foarte importante din aparatul bugetar de stat. in ce ne priveste, din pacate, avem un sistem loial in primul rand lui insusi

Fostul presedinte Traian Basescu explica, intr-o postare pe Facebook, ce inseamna sistemuldespre care vorbesc atat de multe persoane din spatiul public. Basescu sustine ca este.

Cine se afla in spatele organizatiei din Secuime care sustine refacerea Ungariei Mari

O organizatie fantoma a coalizat in jurul ei sute de tineri secui din Transilvania. in ultimii ani, liderii ei au deturnat mitinguri, s-au incaierat cu jandarmii, au vrut sa detoneze o bomba.

Universitatea din Romania care iti asigura un salariu de 1.000 de euro la debut

Romania se afla intr-o criza majora de ingineri, multe dintre locurile de munca disponibile pe piata ramanand neacoperite, din lipsa de personal. Mare parte dintre inginerii cu experienta au plecat peste hotare, iar scoala romaneasca produce prea.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )