Libnet.ro
UNICEF

21:00

Universitatea din Romania care iti asigura un salariu de 1.000 de euro la debut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Universitatea din Romania care iti asigura un salariu de 1.000 de euro la debut

Romania se afla intr-o criza majora de ingineri, multe dintre locurile de munca disponibile pe piata ramanand neacoperite, din lipsa de personal. Mare parte dintre inginerii cu experienta au plecat peste hotare, iar scoala romaneasca produce prea. continuă pe Wall-Street Ro

ASF ia in calcul alocarea a 3-5 milioane euro pentru infiintarea unei noi entitati pentru servicii de compensare a pietelor si intrumentelor financiare din Romania

Conducerea ASF a hotarat, luni, lansarea impreuna cu Ministerul Finantelor Publice a unui plan de actiune pentru infiintarea unei Contraparti Centrale nationale CCP), care sa ofere servicii de compensare pentru toate pietele si instrumentele financiare din Romania si care sa respecte cerintele legislatiei europene privind infrastructura pietelor EMIR). In acest sens, ASF ia in considerare alocarea unei sume de 3-5 milioane euro din excedentul realizat in ultimii doi ani pentru capitalizarea noii entitati, insa prin intermediul Ministerului Finantelor, in conditiile in care ASF nu poate fi actionar al CCP, operatiune pentru care va fi necesara elaborarea unui proiect de lege de catre Ministerul Finantelor.

Leonardo DiCaprio sare pentru a salva padurile din Romania

Leonardo DiCaprio se implica in salvarea padurilor din Romania. Actorul a postat pe Instagram un mesaj prin care atrage atentia tuturor asupra padurilor seculare din tara noastra si lauda activitatea voluntarilor Greenpeace. Iata ce a declarat! .

Reactia Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta dupa cutremurul din Romania

Cutremurul care a zguduit Romania in aceasta noapte a produs panica in Bucuresti si in marile orase din Romania Detalii AICI). Seismul, cu o magnitudine de 5,6 pe scara Richter, a.

HUF HAUS a lansat primele doua case de prezentare din Romania, in cadrul proiectului rezidential Dumbrava Vlasiei

HUF HAUS, a deschis primele doua case de prezentare din Romania, modelele ART si modum:, in cadrul proiectului rezidential premium Dumbrava Vlasiei. Modelul de casa HUF HAUS ART 5, intr-o culoare alba atemporala, ofera un spatiu de locuit de aproximativ 295 de metri patrati, disponibil pe doua niveluri parter si un etaj, si reprezinta stilul clasic Fachwerk. Modelul de casa HUF HAUS modum: 8:10, cu o culoare gri inchis specifica, ocupa peste 175 de metri patrati la parter si etaj, cu mobilier realizat special pentru aceasta de catre StilART, in linii clare si puternice care se potrivesc perfect elementelor structurale ale arhitecturii de tip post-and-beam.

O vanzatoare stradala din Romania a ajuns imaginea Aeroportului Heathrow din Londra

O vanzatoare stradala din Romania a ajuns sa fie vazuta, saptamanal, de peste un milion si jumatate de turisti care ajung pe aeroportul Heathrow din Londra, dupa ce a fost aleasa pentru o campanie de imagine.

Sistemul de transport al gazelor din Romania va fi conectat la cel din Bulgaria duminica dupa-amiaza

Conducta care va lega sistemul national de transport al gazelor din Romania la cel din Bulgaria va finaliza traversarea forajului executat pe sub Dunare in cursul dupa-amiezii de astazi, informeaza Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri prin intermediul unui comunicat de presa.

Roland Groll, Vienna Insurance Group: Nu am scos bani din Romania. Acuzatiile sunt nedrepte

Privind la dimensiunea ratei combinate din Romania, calculata ca raport tehnic intre primele brute subscrise costurile cu daunele si cheltuielile de administrare, incepand cu anul 2010, Vienna Insurance Group VIG) nu a mai obtinut profit din.

Ministerul Economiei: Sistemul de transport al gazelor din Romania va fi conectat la cel din Bulgaria duminica dupa-amiaza

Sistemul de transport al gazelor din Romania va fi conectat la cel din Bulgaria duminica dupa-amiaza, anunta Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

7 obiceiuri simple care iti vor subtia talia

Cand este vorba de eliminarea surplusului de greutate lucrurile marunte pot face diferenta dintre succes si esec. Atunci cand iti vine in minte cuvantul dieta te gandesti la limitari si restrictii. Insa daca vrei.

Casa ta e pregatita pentru un eventual cutremur? 10 masuri obligatorii care iti pot salva viata

Cutremurul este poate cel mai temut dezastru natural si asta pentru ca nu s-au descoperit inca metode prin care poate fi anticipat, astfel incat sa reusim sa ne punem la adapost la timp. Valul.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )