Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fabulos! Top 12 cele mai cool hoteluri de gheata din lume!

ADPM ADPM,
Fabulos! Top 12 cele mai cool hoteluri de gheata din lume!

O escapada la un hotel de gheata poate fi o experienta extrem de romantica si inedita. In caz ca te gandesti sa o incerci, iata locatiile pe care trebuie sa le ai in vedere, cele mai frumoase hoteluri de gheata din lume! . continuă pe ADPM

Ce face un politist daca castiga la loto? isi cumpara o intersectie si se privatizeaza de ce fac romanii misto de politisti. Top 10 cele mai bune bancuri

Poporul roman este unul cu un dezvoltat simt al umorului, iar oamenii din aceasta tara stiu mai bine ca oricine sa faca haz din necaz. Poate cele mai raspandite sunt bancurile cu politisti, asta pentru ca oamenii au simtit dintotdeauna sa ia la misto autoritatea.

TOP 2015: cele mai frumoase plaje din lume

Cand ne gandim la plaja ne imaginam nisipuri albe, ape albastre, imagini spectaculoase si un sentiment puternic de pace si libertate. TripAdvisor a realizat un top al celor mai frumoase plaje din lume, pentru o experienta incredibila.

Cele mai iubite sporturi din lume. Lider e fotbalul, dupa care urmeaza surprizele

Top 10 cele mai iubite sporturi din lume. Daca in privinta fotbalului situatia este clara, acesta fiind considerat, dincolo de clisee, sportul-rege, tenisul sau baschetul nu sunt atat de populare precum ne-am fi asteptat.

Cele mai timide zodii: cine sunt introvertitii horoscopului

Cele mai timide zodii includ Fecioarele, Racii, dar si Capricornii, pe fondul asezarii astrelor care-si lasa adanc amprenta asupra caracterului si personalitatii unei persoane. Astfel, unii native se exteriorizeaza cu usurinta in timp ce altii sunt dominati de timiditate si nesigurante.

Forbes: Lista cu miliardarii lumii. Unde sunt concentrate cele mai mari averi si care sunt cele mai profitabile industrii

Averile cumulate ale miliardarilor lumii ating anul acesta un nou record, suma totala ridicandu-se la putin peste 7 trilioane de dolari, numele celui mai bogat miliardar venind din Statele Unite. Bill Gates, fondatorul Microsoft, ramane in top cu o.

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto. Multi candidati la examenele auto pica pe rupte din cauza intrebarilor de la proba teoretica. Printre intrebarile care dau cel mai mult de furca viitorilor soferi se numara cele referitoare la mecanica.

Cele mai potrivite telefoane pentru femei: Cadouri de 8 martie care incap in poseta

Cele mai potrivite telefoane pentru femei au un design foarte frumos si beneficiaza, printre altele, de camere foto extrem de performante. Cum aspectul unui smartphone este primul lucru care se observa, cele mai potrivite telefoane pentru femei nu aveau cum sa fie decat unele dintre cele mai frumoase de pe piata. Am inclus in acest [].

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: Incursiune in Tara Oasului, taramul peisajelor de vis si cea mai pitoreasca zona etno-folclorica a tarii

Tara Oasului este cea mai originala si mai pitoreasca zona etno-folclorica a Romaniei. Traseul Valea Talnei Luna Ses Varful Pietroasa este unul dintre cele mai interesante trasee montane din Romania, mai ales pentru ca in varful muntelui poti admira o formatiune muntoasa care are o forma antropomorfa- Sfinxul Oasului.

FOTO Cele mai frumoase trasee montane din Maramures. Traseele din Muntii Rodnei, cele mai cautate

Printre cele mai frumoase trasee montane din Romania se numara si cele din Maramures. Spre exemplu, in Parcul National Muntii Rodnei exista nu mai putin de 19 trasee turistice pentru iubitorii muntelui.

Cele mai urmarite seriale din Romania

Cele mai urmarite seriale de televiziune din Romania sunt difuzate de Pro TV, Kanal D si Acasa TV. Iata care au fost cele mai de succes productii in luna februarie, luna in care romanii au urmarit, in numar foarte mare, actiunea acestora.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )