Libnet.ro
UNICEF

09:00

Se fac jocurile in PSD! Secretarul general al partidului vrea o analiza profunda

Antena3 Antena3,
Se fac jocurile in PSD! Secretarul general al partidului vrea o analiza profunda

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca pentru reconstructia partidului este necesara o analiza profunda, onesta si transparenta a ultimelor doua scrutine electorale, atat la nivel central, cat s. continuă pe Antena3

Secretarul general al PSD: Vom depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban

Secretarul general al PSD, a declarat pentru Antena 3,dupaanuntarearezultatelor Exit-poll-ului, care il declara castigator detasat pe actualul presedinte Klaus Iohannis, ca partidul vrea sa.

Secretarul general al PSD denunta agresarea simpatizantilor PSD: Ni s-a semnalat un fenomen de bullying fara precedent!

Mihai Fifor denunta agresarea pe criterii politice a simpatizantilor PSD. Acesta condamna discursul urii si face apel la victime sa semnaleze autoritatilor incidentele. Am primit multe mesaje de la.

Senator PSD Iasi: Rezultatul partidului este rusinos. Avem nevoie de o echipa de conducere noua

Senatorul PSD de Iasi Vasile Toma sustine ca rezultatul obtinut de partid in turul doi al alegerilor prezidentiale este rusinos si ca toti cei care au contribuit la acest scor trebuie sa isi asume responsabilitatea.

Gabriela Firea simte ca pierde teren in PSD: Primarul general il ataca pe Gabriel Oprea, pentru ca noua situatie din partid sa nu se intoarca impotriva sa

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, simte ca pierde teren in lupta interna pentru putere din PSD, formatiune ce a intrat oricum pe un trend descendent la nivel electoral, si l-a atacat pe Gabriel Oprea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )