Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce face Klaus Iohannis, dupa rezultatele catastrofale de la locale

Antena3 Antena3,
Ce face Klaus Iohannis, dupa rezultatele catastrofale de la locale

Presedintele Klaus Iohannis face luni si marti o vizita de stat in Luxemburg, el urmand sa semneze un program de schimburi in domeniile stiintei si tehnologiei, educatiei, culturii si. continuă pe Antena3

Elena Udrea, despre reactia PNL dupa rezultatele la locale: Este vina lor ca executa ce le cere Johannis!

Deputatul Elena Udrea a scris intr-o postare de pe pagina oficiala de Facebook cateva cuvinte despre reactia Partidului National Liberal dupa rezultatele la alegerile locale. Aceasta se refera la.

Andi Moisescu, reactie geniala dupa rezultatele alegerilor locale

Omul de televiziune a postat un mesaj plin de talc dupa aflarea rezultatelor alegerilor locale. Ca sa nu mai fim acuzati ca 26 de ani am batut pasul pe loc, am inceput s-o luam din loc.

Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa mearga la vot

Presedintele Klaus Iohannis ii invita pe romani sa mearga duminica la vot si le recomanda sa aleaga oamenii potriviti.

Klaus Iohannis, in Luxemburg: Va invit sa descoperiti Romania!

Presedintele Klaus Iohannis a pledat luni pentru aprofundarea colaborarii romano-luxemburgheze, subliniind si importanta dezvoltarii relatiile interumane. Este deosebit de important sa dezvoltam relatiile interumane. Acest tip de contacte ar trebui sa fie aprofundate in continuare, deoarece, pe termen lung, vor defini relatiile bilaterale dintre Romania si Luxemburg. Astfel, ar trebui sa incurajam comunitatea de afaceri, savantii si cercetatorii, comunitatile din tarile noastre sa colaboreze la un nivel si mai avansat. Va invit sa descoperiti Romania, a declarat Iohannis, la Primaria orasului Luxemburg, citat de Agerpres.

Victor Ponta, atac devastator la Klaus Iohannis in ziua alegerilor

Fostul premier lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis in ziua alegerilor locale. Un PRESEDINTE care isi bate joc de noi chiar si in ziua votului! in urma cu o.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, pentru romani: Chibzuiti bine, alegeti oamenii potriviti!

Presedintele Klaus Iohannis a publicat, pe pagina de Facebook, un mesaj video, in care face apel la romani sa iasa la vot, duminica. Dragi romani, eu voi merge la vot duminica, cu.

Klaus Iohannis face luni si marti o vizita oficiala in Luxemburg

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, in perioada 6-7 iunie, o vizita de stat in Marele Ducat de Luxemburg, la invitatia Marelui Duce Henri, informeaza Cotroceniul.

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a votat in Bucuresti la ora 18.30, dar a refuzat sa explice de ce a votat atat de tarziu

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica seara la 18. 30 la sectia de la Liceul Jean Monnet. Iohannis a declarat ca am votat pentru un Bucuresti modern si european, dar a refuzat sa raspunda cand a fost intrebat de ce a votat atat de tarziu. E pentru prima oara in istoria recenta a Romaniei cand seful statului voteaza ata de tarziu. Liderul PNL Cezar Preda declarase la ora 18. 00 ca presedintele nu a putut vota din cauza unor probleme tehnice la sectie, dar Administratia Prezidentiala a dezmintit informatia. Potrivit unor surse HotNews. ro, presedintele Iohannis a plecat din Sibiu dupa ora 13. 00, iar in jur de 17. 30 era pe autostrada Pitesti - Bucuresti.

Salvatorii SMURD morti in Moldova, decorati post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretele de decorare post-mortem a salvatorilor SMURD care si-au pierdut viata dupa ce s-au prabusit joi cu elicopterul in Republica.

Klaus Iohannis, reactie dupa moartea lui Dan Ioan Niculescu. A fost un om frumos si o minte sclipitoare

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe Facebook, dupa aflarea vestii privind disparitia lui Dan Ioan Niculescu, unul dintre coordonatorii campaniei sale in 2014. Am aflat ca a murit,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )