Libnet.ro
UNICEF

12:00

Se face perchezitie, vineri seara, la sediul Cambridge Analytica din Londra

România Liberă România Liberă,
Se face perchezitie, vineri seara, la sediul Cambridge Analytica din Londra

La sediul din Londra al companiei Cambridge Analytica se desfasoara o perchezitie, vineri seara, inf. continuă pe România Liberă

Perchezitie la sediul londonez al companiei Cambridge Analytica

Autoritatea britanica de reglementare insarcinata cu protectia datelor efectueaza vineri seara o perchezitie la birourile londoneze ale societatii Cambridge Analytica, acuzata ca ar fi obtinut datele a milioane de utilizatori ai retelei Facebook fara consimtamantul acestora, transmiteAgerpres, care citeaza AFP.

Perchezitii de amploare la sediul londonez al companiei Cambridge Analytica

Autoritatea britanica de reglementare insarcinata cu protectia datelor efectueaza vineri seara o perchezitie la birourile londoneze ale societatii Cambridge Analytica, acuzata ca ar fi obtinut datele a.

Scandalul Cambridge Analytica: Justitia britanica, mandat de perchezitie pentru birourile firmei britanice

Scandalul Cambridge Analytica ia amploare. Comisarul britanic pentru informatii a primit un mandat pentru a face perchezitii la birourile din Londra ale firmei, informeaza BBC. Autoritatea britanica pentru.

Sorina Matei, dezvaluiri despre implicarea in Romania a Cambridge Analytica: Doua companii care luasera ca tinta lupta anticoruptie din Romania au modificat unele declaratii din contractul initial

Jurnalista Sorina Matei face dezvaluiri, intr-o ancheta publicata pe site-ul personal, despre compania SCL Strategic Communications Laboratories) si subsidiarele sale Cambridge Analytica, in contextul scandalului.

Sorina Matei, dezvaluiri despre implicarea in Romania a Cambridge Analytica: Doua companii care luasera ca tinta lupta anticoruptie au modificat unele declaratii din contractul initial

Jurnalista Sorina Matei face dezvaluiri, intr-o ancheta publicata pe site-ul personal, despre compania SCL Strategic Communications Laboratories) si subsidiarele sale Cambridge Analytica, in contextul scandalului.

NY Times: Posibile legaturi intre PSD si Cambridge Analytica. E neclar daca Cambridge Analytica a jucat un rol sau nu in influentarea alegerilor din 2016

New York Times sustine, intr-un articol publicat pe site miercuri, despre posibile legaturi intre Cambridge Analytica si PSD, in timpul campaniei electorale din 2016. Publicatia citeaza un consultant britanic, Rupert Wolfe Murray, care sustine ca a primit din partea Cambridge Analytica o oferta de a se alatura echipei PSD pentru doua sau trei luni.

NY Times: Posibile legaturi intre PSD si Cambridge Analytica. E neclar daca a jucat un rol in influentarea alegerilor din 2016. Dragnea: Nici vorba!

New York Times invoca, intr-un articol publicat pe site miercuri, posibile legaturi intre Cambridge Analytica si PSD, in timpul campaniei electorale din 2016. Publicatia citeaza un consultant britanic, Rupert Wolfe Murray, care sustine ca a primit din partea Cambridge Analytica o oferta de a se alatura echipei PSD pentru doua sau trei luni. PSD neaga.

Reguli noi de la Facebook pentru abonati, dupa scandalul Cambridge Analytica -*- Reguli noi de la Facebook pentru abonati, dupa scandalul Cambridge Analytica

Facebook a anuntat cateva schimbari importante in ceea ce priveste aplicatiile care vor acces la datele utilizatorilor retelei de socializare, dupa scandalul Cambridge Analytica. La ce ar trebui sa se astepte utilizatorii si dezvoltatorii de aplicatii.

Mark Zuckeberg raspunde in scandalul Facebook si Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg a tacut zgomotos in scandalul Facebook vs. Cambridge Analytica. Dupa cateva zile fara reactie, a explicat cum se vede la el si cum nu e vina Facebook. Pe scurt, Cambridge Analytica a exploatat Facebook asa cum reteaua sociala a permis. Asta pana in 2014, cand si-a regandit optiunile. Ceea ce compania britanica a [].

Scandalul Cambridge Analytica: PSD reactioneaza dupa informatiile privind posibila implicare a partidului in acest caz

PSD reactioneaza in scandalul Cambridge Analytica. Referitor la zvonurile vehiculate in presa privind o presupusa colaborare intre Partidul Social Democrat si SCL Cambridge Analytica, precizam ca PSD nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )